Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Panorama AC/DC se pregăteşte de o nouă lansare discografică, notează ziarului spaniol La Vanguardia

AC/DC se pregăteşte de o nouă lansare discografică, notează ziarului spaniol La Vanguardia

10 Decembrie 2019 - 

La doi ani după decesul celui care a fost fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young, grupul australian îşi pregăteşte revenirea cu un nou album ce va cuprinde piese înregistrate de regretatul chitarist, compozitor, producător şi textier.

Cel puţin aşa a asigurat fostul solist al formaţiei Twisted Sister, Dee Snider.
"El a murit. RIP Malcolm Young. Dar cei patru membri supravieţuitori au strâns piese înregistrate de Malcolm când era în viaţă. Nepotul lui Malcolm, Stevie Young, l-a înlocuit (cum a mai făcut de atâtea ori). Este cel mai aproape de cât se poate ajunge de trupa originală", a comentat Snider pe contul său de Twitter.
Acest material discografic al trupei va fi dedicat regretatului chitarist. O altă veste bună anunţată de Snider legată de trupa australiană este faptul că solistul Brian Johnson se simte mai bine după problemele sale de auz pe care le-a avut.
Totuşi, Snider nu a precizat de unde are această informaţie, atât de importantă pentru fanii trupei AC/DC.
În noiembrie, el dezvăluia că s-a întâlnit cu "trei dintre cele mai mari vedete ale rockului din întreaga lume" şi cu partenerele lor.
În septembrie, revista JAM! , care cita o sursă de încredere din cadrul personalului trupei AC/DC, asigura că trupa înregistrează un nou LP cu material care îi aparţinea lui Malcolm Young.
Înregistrarea noului material de studio ar pune capăt zvonurilor apărute în urmă cu trei ani, după încheierea turneului de prezentare a albumului "Rock or Bust", privind o posibilă destrămare a grupului.

Lasă un comentariu