Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Anunt Pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt traficul rutier va fi sistat

Pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt traficul rutier va fi sistat

25 August 2019 - 

În context, pe perioada menționată, circulaţia transportului public va fi redirecţionată după cum urmează:

- Troleibuze
Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34: vor fi redirecționate pe str. București.
Rutele nr. 30, 31: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
- Autobuze
-Ruta nr.5:
Tur - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str.31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
-Ruta nr. 9, nr.46:
-Tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.
-Retur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.
-Ruta nr. 11: De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.
-Ruta nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.
-Microbuze
-Ruta nr. 103 : de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Lasă un comentariu