Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Horoscop Zodiile infidele în această toamnă. Spun „DA” la orice aventură

Zodiile infidele în această toamnă. Spun „DA” la orice aventură

16 August 2018 - 

Infidelitatea vine, de cele mai multe ori, cu multă suferinţă. Însă nativii unor zodii pur şi simplu nu se pot abţine atunci când vine vorba despre trădarea partenerului de viaţă. Iată care sunt zodiile infidele la toamnă. 

Atunci când vine vorba despre infidelitate, nativul zodiei Gemeni conduce detaşat, potrivit kfetele.ro. Au o fire duală, iar din acest motiv sunt extrem de imprevizibili şi niciodată nu poţi şti ce se află în mintea lor. Sunt, de asemenea, foarte independenţi şi le este greu să îşi lege viaţa de cineva, poate de aceea pot călca strâmb.

Iar în această toamnă au toate şansele ca să le provoace lacrimi amare partenerului de viaţă. În cazul în care este vorba despre o relaţie care nu este foarte sudată, atunci este foarte probabil ca nativul zodiei Gemeni să îşi înşele partenerul.

Și nativii zodiei Leu au mari șanse să înșele în această toamnă. Nu suportă să le fie îngrădită libertatea și spiritul de aventură, iar dacă se va întâmpla acest lucru în următoarea perioadă, vor ajunge să își trădeze partenerul.

De asemenea, orice schimbare din relație îi face pe nativii zodiei Leu extrem de nerăbdători și de slabi în această periodă. Persoana iubită trebuie să le ofere permanent senzația de libertate, pentru ca această relație să mai prindă iarna.

Nativii zodiei Pești vor ține cont de impulsurile de moment și vor călca strâmb.

Nativii zodiei Scorpion au, de asemenea, mari șanse să își înșele partenerul în această toamnă. Orice urmă de neîncredere la adresa partenerului de viață îi face pe nativii zodiei să își caute fericirea în altă parte. Dacă își va pierde încrederea și interesul față de partener, atunci va tinde să calce strâmb.

Ultima zodie care este extrem de predispusă în această toamnă să își înșele partenerul este zosia Pești. O fire duală, nativul acestei zodii are nevoie doar de puțină atenție din partea cuiva ca să uite că are casă și familie în această toamnnă. În această perioadă riscă să țină prea mult cont de impulsurile de moment și să strice tot ce au clădit în ani de zile.

 

Lasă un comentariu