Evenimentul zilei

Dum07052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Horoscop Horoscop 6 februarie 2020

Horoscop 6 februarie 2020

06 Februarie 2020 - 

– Berbec:
Familia contează mai mult astăzi, poate și pentru că începi să îți faci planuri mai clare în legătură cu ei. Intuiția funcționează mai bine decât de obicei.

– Taur:
Ești decis să pui la bătaie cele mai bune calități și cunoștințe pe care le deții. Bine faci și ai face și mai bine dacă ai accepta și sugestiile unor apropiați.
– Gemeni:
Te interesează tot ce aduce bani sau alte beneficii, dar știi deja că toate acestea vin din abundență doar dacă ai știut când și cum să oferi, să investești, să cheltui din resursele proprii. – Rac:
Ar fi bine să te concentrezi pe propria persoană, pe nevoile tale reale de care nu se poate ocupa nimeni. Orice moment liber poate fi câștigat, dacă ți-l oferi ție.
– Leu:
Poate îți scapă mecanismele care stau la baza unor reacții ale celor din jur, dar, cu siguranță, poți afla mai multe, dacă ești sincer interesat de acest subiect.
– Fecioară:
Interesul pentru problemele prietenilor și ale altor apropiați ar fi bine să fie real pentru că orice prefăcătorie va avea un preț care nu îți va fi pe plac.
– Balanță:
Ești pregătit să crești pe plan profesional, iar astăzi primești un nou impuls puternic pentru a continua în această direcție. Trebuie să îți fie clari în minte pașii de urmat.
– Scorpion:
Ar fi bine să fii atent la propria nevoie de a te apropia cu delicatețe de cei dragi și de a remedia neajunsurile pe care tot tu le-ai creat.
– Săgetător:
Ai nevoie de un capital de încredere în sine important pe care nu ți-l poate oferi nimeni, nu pentru că nu ar vrea ci pentru că nu este posibil.
– Capricorn:
Poți construi o altfel de relație cu partenerii de cursă lungă, cu condiția să știi unde și cum ai greșit și să fii dispus să îți îndrepți aceste greșeli.
– Vărsător:
Ar fi bine să te concentrezi pe munca pe care o ai de făcut. Să îți lași mintea să zboare în altă parte pare plăcut, dar nu aduce rezultatele de care ai nevoie acum.
– Pești:
Ai nevoie de dragoste, de relații frumoase în care să se exprime cele mai frumoase părți din ființa ta. Numai că acestea se construiesc zi de zi, nu ți le poate oferi nimeni.

Lasă un comentariu