Evenimentul zilei

Dum07052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 7 februarie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 7 februarie

07 Februarie 2020 - 

O zi perfectă pentru nativii care își caută iubirea, căci astrologii anunță mare noroc în dragoste. În afaceri, unii nativi pot obține bonusuri considerabile ori pot avansa în plab profesional. Multă baftă!

 

BERBEC 

Aspectele planetare favorizează cumpărăturile săptămânale, este doar vineri! Evită halele pline de mărfuri dubioase şi de mâncare fără gust şi caută magazinele producătorilor români. Familia şi prietenii te sfătuiesc, ascultă şi foloseşte cu inteligenţă informaţiile date. Cine se trezeşte de dimineaţă aceluia îi este foarte somn. Asta este toata filosofia şi ar fi bine să-ţi cruţi fortele începand chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. Astazi sinergia si configuratia planetelor te avantajeaza in dragoste si relatiile sociale, dar sunt mai putin favorabile la bani si glorie.

TAUR   

Astăzi ai o zi creativă, ai idei noi, productive şi interesante. Nu te lăuda, păstrează ideile, perfecţionează-le şi pune-le în aplicare după program, dacă este vorba despre distracţii! Partenerul tau se întoarce sau pleacă, nici el nu ştie. Atenţie, mare atenţie! Fii conservator şi precaut. Dă adevarata importanţă lucrurilor şi foloseşte propria scală de valori. Ai un umor excelent, un optimism solid, dorinţa să scrii, să comunici, să citeşti, dar pe un fond de stres provocat de oboseală şi nesiguranţa dată de un efort îndelungat. Evită să mai aprinzi ţigaretă, după ţigaretă (dacă fumezi) – fumatul este o plăcere sofisticată, nu un obicei nervos. Seara plăcută şi relaxantă.

GEMENI   

În această zi de vineri nu te pierde în amănunte şi nu fugi după doi iepuri deodată! Eşti uşor de ofensat şi vulnerabil la ironii, altele decât ale tale! Nu pleca la drum lung, odihneşte-te! Nu promite nimic, nu poţi să ajungi în două locuri în acelaşi timp. Trebuie să te zoreşti ca să recuperezi timpul pierdut. Trebuie, de asemenea, neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social.  Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.

RAC   

Nu e uşor să iei decizii în acestă ultimă zi de lucru a săptămânii. Mai ales când orice hotărâre ai lua, nu schimbă problema. Eşti într-un cerc vicios! Nu forţa, aşteaptă să treacă timpul. Timpul rezolvă totul! Nu trebuie să exagerezi, dar nici să treci cu vederea. În general, continuă perseverent pe drumul actual! Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul. Pentru unii dintre Raci este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă.

LEU  

Mizezi pe fantezie şi imaginaţie, ceea ce aduce o nuanţă tinerească. Cei din jur sunt surprinşi, dar apreciază schimbarea! Profită şi fă-le program de vineri seara. Programul tău! O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine.

FECIOARA  

Grijile faţă de familie, părinţi, copii, partener, îţi acoperă ziua. Evident, exagerezi, ei ştiu foarte bine să se ocupe de interesele lor. Oferă ajutor numai dacă este cerut, fii cumpătat! O zi cam nesuferită. Evită enervarea şi lasă-i pe alţii să-şi rupă dantura. În astfel de ocazii lumea zice prostii considerate mai târziu fraze celebre de către posteritate. Marile personalităţi s-au ilustrat cu fraze scurte devenite celebre. „Vechea Gardă moare, dar nu se predă!”. Ba bine că nu, s-a predat! Aşa că o să găseşti şi tu ceva de zis ca şi căpitanul Titanicului. Ce a zis nu se ştie, că nimeni din jurul lui nu a supravieţuit. Bun căpitan!

BALANŢA  

Conjunctura stelară arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Un Leu sau o Leoiacă te poate ajuta foarte mult. O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. În orice caz tot ceea ce vei începe pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit. Starea aceasta se prelungeşte până la sfârşitul săptămânii. Ocupă-te, deci, de cultură şi artă!

SCORPION  

În această zi de vineri fugi de rutină, de programul obişnuit, de locurile comune. Conjunctura arată că ai nevoie de noutăţi, de lucruri noi, de surprize plăcute, de emoţii noi – de o schimbare! În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata ta rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa minte din interes, sau din prostie. Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. O seară mai tensionată, nu primi nicio provocare, mai bine relaxează-te, odihneşte-te. Ai mare nevoie de somn.

SĂGETĂTOR   

În mintea ta totul pare clar! Dar, când este vorba să transformi gândurile în vorbe… ai o problemă! Astăzi eşti ceva mai rapid decât cei din jur, trebuie doar să comunici! O bagatelă! Fii pragmatic, cu picioarele pe pământ. Astăzi, se pare că ai de suferit din cauza timpului care trece prea repede, dar şi din cauza unor situaţii obiective. Luna declanşează unele situaţii la care te aşteptai mai puţin. În faţa prostiei şi a lăcomiei nu prea ai ce să negociezi, dar măcar nu ţi-ai încărcat sufletul cu o nedreptate. În această perioadă ciudată, hai să-i spunem pe nume, nefastă, este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere.

CAPRICORN  

Problema ta este timpul! Dă curs impulsului sufletului. Uneori, astăzi, de exemplu, este mai important să stai cu cei dragi, decât să te uiţi, pierzând timpul, la tv. Fără supărare! Astăzi, nu vorbi, însă, fără să-ţi faci înainte un plan. Foloseşte intuiţia, dar nu te lăsa purtat de ea. Disimulează-ţi cu iscusinţă intenţiile printre imagini frumoase, poetice şi pline de culoare. Apoi exprimă direct şi hotărât ce ai de spus. O zi obositoare, dar până la urmă chiar plăcută. Seară de cumpărături mici, poate în oraş, în compania celor dragi, doar este vineri. Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astazi îţi va face mare placere şi de asemenea celor dragi.

VĂRSĂTOR  

Nimic nefavorabil, ceea ce îţi amplifică optimismul şi dorinţa de viaţă bună. Ai posibilitatea să clarifici lucrurile cu cei dragi, cu un prieten, sau un membru al familiei. Şi necazurile îţi par mai mici, sau începi să te obişnuieşti cu ele. Stelele favorizează cumpărăturile care le faci astăzi sau micile schimbări în ordinea lucrurilor. Ai o tendinţă către depresie şi tristeţe nemotivată şi o lene de lumea a treia, dacă creieraşul nu ar fi vigilent şi nu ar pune pe toată lumea la treabă. Atenţie la anturajul de sex feminin. Eşti în contradicţie şi pe curs de coliziune! Tu ai, însa, tendinta să vorbeşti mai mult, să cauţi soluţii la problemele şi incertitudinile tale. Vorbeşte, dacă aşa eşti fericit!

PEŞTI  

Astăzi cei din jur cred că eşti confuz şi dezorientat, dar tu ştii foarte bine ce cauţi! Evită locurile reci şi umede sau foarte aglomerate, eşti sensibil la răceală, la viroze. Chibzuiala, tactul si umorul de care trebuie să dai dovadă astăzi constituie un bun exemplu şi in viitor de cum se poate aplana o criză. Astăzi s-ar putea sa ai de mediat între două persoane din anturaj. De dimineaţă te asaltează nişte veşti. Ascultă şi analizează bine înainte să iei o decizie. Nu te lăsa „descifrat” ci introdu tot timpul noi date în jocul social care se numeşte afacere sau dragoste. Cine este previzibil este uşor de condus. Şi nu uita vorba veche: „ca să ajungi rege, trebuie să te comporţi ca un rege!”

Lasă un comentariu