Evenimentul zilei

Mie12112019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Ion Ceban renunță la mandatul de deputat și-l amenință pe Dorin Chirtoacă

Ion Ceban renunță la mandatul de deputat și-l amenință pe Dorin Chirtoacă Recomandat

29 Iunie 2015 - 

Ion Ceban, deputat PSRM și reprezentant al Zinaidei Greceanâi la debaterile electorale, a declarat că renunță la mandatul de parlamentar, în favoarea celui de consilier municipal la Chișinău, pe care l-a câștigat în cadrul alegerilor locale din 14 iunie. 

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Mai mult, el îl avertizează pe primarul liberal Dorin Chirtoacă: „Dorin, pregătește a doua ureche”. Ceban face referință la incidentul din ședința Consiliului Municipal Chișinău de pe data de 14 mai, când l-a tras de ureche pe primarul Chirtoacă, gestul provocând o adevărată bătaie între susținătorii edilului și mai multe persoane aflate în acel moment în Primărie. 

Aminti că Ion Ceban, la fel ca și colegii acestuia din PSRM s-au făcut și anterior remarcați printr-un comportament agresiv la adresa adversarilor politici din Primărie și Consiliul Municipal, fapt pentru care speakerul Andrian Candu a solicitat sancționarea unor deputați socialiști.

 

Lasă un comentariu