Evenimentul zilei

Joi12052019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Horoscop
05 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi, în această zi. Aţi putea fi nevoiţi să faceţi sacrificii pentru şi în iubire, însă dacă aveţi încredere şi siguranţă, povestea voastră de dragoste va fi nemuritoare. În sfera afacerilor profesionale, astrologii vă recomandă prudenţă. 

04 Dec 2019
Publicat în Horoscop

- Berbec
Ai în față o zi complicată, cu tendințe puternice, care te invită la onestitate și la autocontrol, chiar dacă ți se pare că o intervenție în forță este singura soluție.

03 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Aveţi mai multă încredere în voi şi veţi observa că toate planurile voastre vor avea un final fericit. Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi, în timp ce, în plan financiar, unele zodii vor avea parte de succes neaşteptat şi de surprize uriaşe. Aveţi răbdare, comunicaţi deschis şi acceptaţi că uneori şi ajutorul cuiva drag e binevenit. 

02 Dec 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Astăzi debutează o etapă importantă din viața ta, care va dura aproape un an și care va contura noi posibilități de dezvoltare profesională, cu eforturi și responsabilități mari.

01 Dec 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de o zi care te poate ajuta să îți clarifici anumite gânduri, intenții și sentimente, ca să știi ce merită dus mai departe și ce ar trebui abandonat.

30 Noi 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai ocazia de a privi altfel anumite situații, de exemplu problemele din familie care par că nu se mai termină, dar, de fapt, nu sunt chiar atât de complicate.

29 Noi 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Înţelegere din partea persoanei iubire şi o dovadă de curaj într-o situaţie neaşteptată. Astrologii vă recomandă răbdare în această zi. Nativii singuri au şanse mari să-şi întâlnească jumătatea, iar cei care au deja o relaţie stabilă ar putea face planuri serioase de viitor. 

28 Noi 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Te bucuri de aprecierea unor superiori sau a unor colegi, ceea ce îți va confirma dorința de a face totul din ce în ce mai bine, chiar dacă nu ești recompensat imediat.

27 Noi 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii recomandă răbdare în această zi. Fiţi liniştiţi, înţelegători şi încercaţi să îi ascultaţi pe cei din jur, mai ales dacă au nevoie de ajutor. În dragoste, unii nativi ai zodiacului au şansa de a-şi întâlni jumătatea.

26 Noi 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Este o zi de înnoire a ideilor, concepțiilor, idealurilor pe care le urmărești în viață. Ar fi bine să cauți oameni noi, cu idei noi, complet diferite de ale tale.

25 Noi 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi liniştită, lipsită de evenimente perturbatoare, fără certuri, conflicte sau supărări. Astrologii întrevăd surprize frumoase şi clipe de neuitat alături de cei dragi. O zi liniştită, lipsită de evenimente perturbatoare, fără certuri, conflicte sau supărări. Astrologii întrevăd surprize frumoase şi clipe de neuitat alături de cei dragi.

24 Noi 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Marile victorii, atât în dragoste, cât și pe plan profesional, nu vin de la sine. Curajul de a înfrunta necunoscutul este și va fi singura cale de a împlini cele mai arzătoare dorințe.

23 Noi 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Momente unice în dragoste, în care visele par a deveni realitate, iar cele mai ascunse dorințe prind contur. Pentru unele zodii, însă, weeekendul se anunță a fi tumultos, cu situații la limită și evenimente neprevăzute.

22 Noi 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec
Ar fi bine să nu iei cu tine, în noua perioadă care începe azi, nemulțumirile sau neîmplinirile. Ai nevoie de optimism și de bună dispoziție.

Pagina 1 din 95