Evenimentul zilei

Lun01202020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Panorama
20 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Este o zi plină de acțiune și dinamism, în special în sfera dragostei, acolo unde se lucrurile se mișcă rapid, dar confuz. Nu este exclus ca unele zodii să rămână cu sentimente contradictorii după o experiență pe care și-au imaginat-o cu totul altfel.

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

SpaceX a simulat cu succes duminică ejectarea de urgenţă a unor astronauţi dintr-o rachetă la câteva momente după lansare, potrivit unei transmisii în direct a testului, ultimul înainte de trimiterea programată în câteva luni a unui echipaj al NASA spre Staţia Spaţială Internaţională (ISS).

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Milioane de ruşi temerari au făcut duminică tradiţionala baie în apele îngheţate pentru a celebra Botezul Domnului în râul Iordan, sărbătorit de biserica ortodoxă rusă pe rit vechi, relatează DPA, citată de Agerpres.

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Populaţia Germaniei a atins anul trecut un maxim istoric de 83,2 milioane de persoane graţie emigranţilor, însă ritmul de creştere a fost cel mai mic din ultimii şapte ani în condiţiile în care cea mai mare economie a Europei continuă să sufere de pe urma unui deficit cronic de naşteri, relatează Reuters, citat de Agerpres.

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Samuel Vergès, cercetător la Institutul Național pentru Sănătate și Cercetare Medicală din Franța (Inserm), mărturisește că a trăit o experiență unică. 

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că nu doreşte ca Rusia să se întoarcă la practica din epoca sovietică de a avea conducători pe viaţă care au murit în funcţie fără o strategie de succesiune adecvată, relatează Reuters, citat de Agerpres

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Fiecare om ar avea un anumit „gen” de persoană de care este atras, în funcție de culoarea părului, a ochilor, în funcție de înălțime sau corpolență etc. În realitate, caracteristicile fizice care ne plac nu sunt de neclintit și gusturile se pot schimba chiar extrem de repede. 

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Un element chimic fundamental pentru viaţă, fosforul, a ajuns pe Pământ adus de comete şi asteroizi, conform unui nou studiu publicat în ultimul număr al Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, relatează Agerpres.

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Ducii de Sussex nu îşi vor mai folosi titlul de Alteţă Regală, deoarece nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale, a anunţat sâmbătă Palatul Buckingham într-un comunicat postat pe site-ul www.royal.uk, citat de Agerpres.

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Ultima zi a săptămânii este momentul ideal pentru a face un bilanț, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Mai mult ca oricând, s-ar putea face resimțită nevoia de a trece la nivelul următor, în relația de cuplu, carieră sau chiar o prietenie.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Primăria Amsterdam vrea să preia datoriile tinerilor care locuiesc în oraș, astfel încât aceștia să își poată continua studiile sau să-și găsească un loc de muncă, relatează DIGI24.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Guvernul regional al arhipelagului spaniol Insulele Baleare a adoptat vineri o lege prin care se doreşte combaterea turismului bazat pe consumul neîngrădit de băuturi alcoolice în unele localităţi populare printre tinerii europeni, relatează Agerpres.

Pagina 1 din 541