Evenimentul zilei

Joi10172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Horoscop
Evenimentul zilei - Horoscop
16 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Aveţi încredere mai multă în voi, în forţele proprii şi în capacitatea voastră de a transforma idei în proiecte extraordinare. Cu multă muncă, cu perseverenţă şi un strop de curaj, veţi ajunge exact aclo unde vă doriţi.

15 Oct 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai șansa de a ajunge la un rezultat pe care îl dorești de mai mult timp, pe plan profesional. Există și obstacole, le cunoști deja, dar le poți depăși fără eforturi ieșite din comun.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Se apropie momentul adevărului în dragoste, atât pentru cei singuri, cât și pentru cei aflați într-o relație stabilă. Lucrurile nu mai pot fi trecute cu vederea, iar tăcerea nu mai poate fi o soluție. Sinceritatea a fost și va rămâne mereu piatra de temelie a unei relații.

13 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Unele întâmplări au puterea de a uni destine într-o secundă. Este un moment unic în dragoste, în care mai multe zodii ar putea descoperi, în cele din urmă, că răbdarea a meritat. Privind în retrospectivă, cine a spus că toate lucrurile vin la timpul lor a avut perfectă dreptate.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii întrevăd veşti bune în dragoste, în această zi. Se anunţă surprize frumoase şi declaraţii romantice. Unii dintre voi s-ar putea să vă întâlniţi sufeltul-pereche în cel mai inedit mod cu putinţă. 

11 Oct 2019
Publicat în Horoscop

 – Berbec
Poate nu ar strica să fii atent la dorința sinceră, care devine din ce în ce mai puternică, de a le permite celor apropiați să își asume responsabilități de bunăvoie și nesiliți de nimeni.

10 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Bucurie imensă în dragoste pentru unii nativi. S-ar putea să primiţi o veste care vă va schimba viaţa complet. În afaceri, astrologii sunt rezervaţi. Evitaţi conflictele sau situaţiile tensionate, mai ales în prezenţa şefilor.

09 Oct 2019
Publicat în Horoscop

 – Berbec
Tot ce vine de la ceilalți te provoacă să ai o reacție de respingere, fără să evaluezi în vreun fel ce spun ei. Pentru binele tău, ar trebui, măcar, să asculți până la capăt ce spun.

08 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Linişte, înţelegere şi schimbări benefice pentru unii nativi din Zodiac, în această zi. Astrologii vă recomandă să acţionaţi sub impulsul inimii şi să nu mai analizaţi fiecare pas pe care urmează să îl faceţi. În următoarea perioadă veţi cunoaşte iubirea şi veţi înţelege ce înseamnă fericirea. 

07 Oct 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec
Ai în față o zi care îți va pune la încercare cele mai frumoase calități. Ca să faci față furtunii nervoase de astăzi, ai nevoie de un efort conștient și constant, ca să îți păstrezi calmul.

06 Oct 2019
Publicat în Horoscop

Berbec
Pot apărea o serie de divergențe între cei născuți în zodia Berbec și cei din jur, mai ales dacă la mijloc se află o funcție, o poziție de conducere, o poziție oficială în cadrul unui eveniment. Nativii nu vor suporta criticile și acuzele care li se aduc și vor riposta, indiferent dacă au sau nu au dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă diplomație în dialog și în situațiile tensionate care le testează nervii și răbdarea.

05 Oct 2019
Publicat în Horoscop

Berbec
Multe dintre tensiunile interioare, acumulate de-a lungul timpului își găsesc tocmai astăzi momentul propice pentru a răbufni, fie sub forma unor certuri la locul de muncă, fie stând la baza unei stări generale nu tocmai bune. Încearcă, totuși, să te relaxezi, mai ales că e zi de weekend.

04 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi liniştită anunţă astrologii pentru nativii Horoscopului. Aveţi grijă în compania cui vă petreceţi timpul. În ceea ce priveşte dragostea, fiţi sinceri cu voi, deschişi spre noi oportunităţi. Cine ştie, s-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche. 

03 Oct 2019
Publicat în Horoscop

Berbec
Iti petreci intreaga zi la job. Se intampla ceva important pentru viitorul tau profesional.

Pagina 1 din 93