Evenimentul zilei

Dum10202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
19 Oct 2019
Publicat în Panorama

După două săptămâni de supremaţie în cinematografele nord-americane, 'Joker' se înfruntă în acest weekend cu o continuare (sequel) a filmului 'Maleficent' din 2014, în care Angelina Jolie conduce o distribuţie de excepţie.

19 Oct 2019
Publicat în Panorama

Rafael Nadal (33 ani) se căsătorește, sâmbătă, 19 octombrie, cu iubita sa din copilărie, Maria Francesca Perello (31 ani). Acesta este evenimentul monden al anului în Spania.

19 Oct 2019
Publicat în Calendar

19 octombrie este a 292-a zi a calendarului gregorian și a 293-a zi în anii bisecți. Mai sunt 73 de zile până la sfârșitul anului.

19 Oct 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ar fi util să ai răbdare în orice situație, în special când ai nevoie să ajungi la anumite concluzii sau să iei o decizie care implică și alte persoane din viața ta.

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Zorica Rebernik şi-a petrecut aproape toată viaţa în roşu şi intenţionează să poarte această culoare şi în continuare... chiar şi după ce moare, relatează Reuters, citat de Agerpres.

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Cometa 2I/Borisov este cel de al doilea obiect interstelar care intră în sistemul nostru solar.

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Astronautele americane Christina Koch şi Jessica Meir au efectuat împreună vineri o ieşire în spaţiu de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS) pentru a realiza o lucrare de reparaţii, marcând prima ieşire în spaţiu exclusiv feminină în cei 60 de ani de istorie spaţială ai NASA, relatează AFP, citat de Agerpres.

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Calea Lactee, galaxia din care face parte Sistemul Solar, a „furat” câteva microgalaxii ce făceau parte din Marele Nor al lui Magellan, o galaxie din apropierea sa, în contextul unui proces de ciocnire galactică, proces întâlnit frecvent în Univers, conform unui studiu publicat în numărul din septembrie al revistei Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, relatează Space.com, citat de Agerpres

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Panorama

O nouă modalitate de a studia planetele din alte sisteme solare - prin realizarea unor „autopsii pe cadavrele” unor planete devorate de stele pitice albe - arată că planetele telurice, cu geochimie similară Pământului, ar putea fi prezenţe comune în cosmos, relatează Reuters, citat de Agerpres.

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii vin cu veşti bune în dragoste pentru nativi, mai ales pentru cei care nu au încă o relaţie stabilă. Fiţi deschişi, permiteţi celor din jur să vă cunoască. Şi în afaceri schimbările sunt îmbucurătoare pentru mai multe zodii, mai ales dacă vor să îşi deschidă o afacere proprie. 

18 Oct 2019
by  - 
Publicat în Calendar

18 octombrie este a 291-a zi a calendarului gregorian și a 292-a zi în anii bisecți. Mai sunt 74 de zile până la sfârșitul anului.

17 Oct 2019
Publicat în Panorama

Actriţa Jennifer Aniston revine în televiziune într-un serial produs de platforma de streaming Apple TV+, "The Morning Show", la 15 ani după difuzarea ultimului episod din "Friends", informează AFP.

17 Oct 2019
Publicat în Panorama

Grupul american obţinând astfel certificatul necesar pentru a începe producţia în statul asiatic, transmite Reuters.

17 Oct 2019
Publicat în Panorama

NASA doreşte să lanseze, spre sfârşitul anului 2022, în regiunea polului sud selenar, un rover robotizat care să caute apă şi alte resurse ce ar putea fi folosite de astronauţii care vor ajunge din nou pe Lună, informează joi Space.com.

Pagina 1 din 519