Evenimentul zilei

Dum04052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Horoscop Horoscop 27 ianuarie 2019

Horoscop 27 ianuarie 2019

27 Ianuarie 2020 - 

– Berbec:
Ar fi bine să reții că perioada următoare, câteva luni bune, te poate expune unor situații în care să îți pătezi singur imaginea, cu reacții exagerate, regretabile.

– Taur:
Incep să iasă la lumină probleme pe care ai tot încercat să le ascunzi și nu doar azi ci și în următoarele luni de zile. Poate ar trebui să fii mai sincer și mai deschis.
– Gemeni:
Prietenii te vor pune foarte serios la încercare în următoarele luni și ar fi bine să fii pregătit sufletește, să te asiguri că ai înțeles corect ce spun și că ți-ai explicat corect intențiile.
– Rac:
Există riscul, foarte real, să îți strici imaginea pe plan profesional în următoarele luni, prin reacții ciudate, prin subminarea autorității șefilor sau prin altfel de intrigi.
– Leu:
Ar fi bine să îți păstrezi neatinse aspirațiile, mai ales cele de natură sufletească. Acestea, ca și planurile tale de viitor, vor intra într-o etapă de cernere, cu o sită foarte deasă.
– Fecioară:
Este posibil să îți contrazici chiar propria fire în următoarele luni și să iei decizii negândite, care să te afecteze pe termen lung, în special pe plan financiar.
– Balanță:
Vremea începe să fie instabilă, se adună norii negri, de furtună peste relația ta de cuplu. Ar fi bine să îți iei măsuri, iar cele mai bune sunt sinceritatea și toleranța. 
– Scorpion:
Urmează câteva luni de complicații legate de starea de sănătate, dar și de relațiile cu cei din mediul de la serviciu.
– Săgetător:
Incep să se vadă mai bine umbrele din relațiile cu cei dragi, iar tu va trebui să aduci lumina necesară, ca să protejezi ceea ce merită a fi protejat.
– Capricorn:
Deși încerci să îți găsești locul și poate chiar crezi că ți l-ai găsit, va trebui să te confrunți cu o perioadă de câteva luni de neclarități, supărări și momente de revoltă în familie.
– Vărsător:
Bine ar fi să îți domolești avântul și să reduci numărul deplasărilor, al discuțiilor interminabile. Pierderea de timp ar trebui să nu mai facă parte din comportamentul tău.
– Pești:
Ar fi bine să reții care sunt cele mai cuminți decizii financiare pe care le-ai luat și să te menții pe această linie, indiferent ce ispite vor apărea în următoarele luni.

Lasă un comentariu