Evenimentul zilei

Dum04052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Panorama Vă era dor de Voronin? A fost la Bălți. S-a întâlnit cu un fost comunist. Ciubașenco spune că vor să-l dea jos pe Usatîi

Vă era dor de Voronin? A fost la Bălți. S-a întâlnit cu un fost comunist. Ciubașenco spune că vor să-l dea jos pe Usatîi

11 Ianuarie 2017 - 

Președintele comuniștilor, V. Voronin, s-a întâlnit într-un hotel din Bălți cu fostul comunist, Vladimir Vitiuc. Anunțul a fost făcut de fostul candidat la funcția de președinte din partea Partidului Nostru, Dumitru Ciubașenco. 

Potrivit fostului jurnalist, cei doi s-au întâlnit la sfârșitul lunii decembrie și ar fi discutat despre înlăturarea lui Renato Usatîi de la cârma orașului Bălți.

„Am auzit despre întâlnirea lui Vladimir Vitiuc cu Voronin. S-a întâmplat în ajunul Revelionului, într-un hotel din Bălți. Întâlnirea este ciudată, deoarece Vitiuc este unul dintre cei 14 deputați care au părăsit fracțiunea PCRM, iar Voronin anunța atunci că Vitiuc este un trădător”, a declarat Dumitru Ciubașenco. Fostul jurnalist spune că cei doi ar fi negociat înlocuirea lui Usatîi cu fostul primar de Bălți, comunistul Vasile Panciuc. 

„Ei pun la cale înlăturarea lui Usatîi de la conducerea orașului Bălți. Vedem că atunci când este vorba de înfruntat dușmanul comun, ei au găsit numitor comun și, probabil, negociază reîntoarcerea lui Vasile Panciuc la cârma orașului”, a adăugat Ciubașenco.

Vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Vitiuc, a calificat declarațiile lui Ciubașenco drept niște minciuni. „Sunt niște minciuni. Nu m-am întâlnit separat cu domnul Voronin de mai bine de un an”, a declarat Vladimir Vitiuc.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin nu a comentat deocamdată declarațiile lui Dumitru Ciubașenco. Dar o va face. Răbdare și căldură! 

 

Lasă un comentariu