Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Curiozitati VIDEO // Vântul puternic a mutat din loc un vas blocat de un secol în stâncile de la Cascada Niagara

VIDEO // Vântul puternic a mutat din loc un vas blocat de un secol în stâncile de la Cascada Niagara

04 Noiembrie 2019 - 

Un vas blocat în stâncile de deasupra Cascadei Niagara de mai bine de un secol a fost luat de vântul puternic şi de ploaia torenţială, relatează CNN.

Media

 

Vremea rea ce s-a produs joi a îndepărtat vasul din strânsoarea stâncilor în care era blocat şi a fost purtat de apă înspre partea canadiană, conform Niagara Parks Commission.

Povestea despre cum nava s-a blocat în apele cascadei ţine de o legendă locală. În 1918, un vas folosit pentru a transporta marfă şi care avea doi oameni la bord a rămas blocat în pietrele râului Niagara, la aproximativ 600 metri de Cascada Potcoavă. Poliţia locală a început o operaţiune pentru salvarea lui James Harris şi a lui Gustav Lofberg. Cu ajutorul unui curajos veterinar din Primul Război Mondial pe nume William „Red” Hill, a fost construită o linie din geamanduri, iar cei doi bărbaţi au fost salvaţi, iar vasul abandonat. Momentan vasul este supravegheat, fiind posibil să se deplaseze din nou în curând. 

Momentan vasul este supravegheat, fiind posibil să se deplaseze din nou în curând.  

Lasă un comentariu