Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Politica O delegație a Platformei Demnitate și Adevăr participă la lucrările Partidului Popular European

O delegație a Platformei Demnitate și Adevăr participă la lucrările Partidului Popular European

06 Septembrie 2018 - 

O delegație a Platformei Demnitate și Adevăr participă la lucrările Asambleei Politice a Partidului Popular European, desfășurate la Bruxelles, în perioada 6-7 septembrie.

Din delegație face parte  liderul Platformei DA, Andrei Năstase, Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA și Chiril Moțpan, Secretarul General al formațiunii.
Pe ordinea de zi a adunării figurează mai multe rapoarte ale oficialilor PPE din diverse structuri europene, precum și stabilirea agendei pentru Congresul PPE din toamna acestui an.
De asemenea, Andrei Năstase și colegii săi vor participa astăzi la ediția a 8-a a Dialogului de la Saint Géry pe subiectul «Trecutul, Prezentul și Viitorul Europei».
Agenda politicienilor moldoveni include și întrevederi cu distinși oficiali europeni pentru a discuta situația extrem de gravă din Republica Moldova și pericolul instaurării aici a unui regim dictatorial.
«Vom discuta cu partenerii noștri din cea mai puternică familie politică europeană, dar și cu reprezentanți ai altor grupuri de europarlamentari pe care îi vom informa plenar asupra pericolului degradării iremediabile a situației socio-politice și economice din Republica Moldova, dar și despre soluțiile propuse pentru ieșirea din criză a țării noastre. Sunt sigur că vom găsi înțelegere și soluții reale pentru schimbare» – a spus Andrei Năstase, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Lasă un comentariu