Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Un excelent editorial. CITEŞTE şi vei ÎNŢELEGE! Semne diacritice, de Nicolae Negru

Un excelent editorial. CITEŞTE şi vei ÎNŢELEGE! Semne diacritice, de Nicolae Negru Recomandat

11 Noiembrie 2016 - 

Ilan Șor a fost rugat frumos (că doar nu i s-a poruncit?) să dea o mână de ajutor la compromiterea Maiei Sandu. „Dragă Ilan” sau poate „frate Ilan” - i s-a adresat știți voi cine bancherului triplu falit și primarului de Orhei, - „transferă, te rog, câteva sute de mii de lei pe contul partidului PAS, ca să putem trâmbița că Maia Sandu a primit bani de la tine”. „De ce? Eu nu vreau ca ea să învingă. Mai bine transfer banii în fondul electoral al lui Dodon” – încercă Șor să o facă pe inocentul. 

„Scopul nostru e să o compromitem, să demonstrăm că a primit bani murdari, furați de la BEM! Ne trimiți și documentele de transfer, ca bloggerii noștri să-și facă treaba de vidanjori mediatici”. „Iese că sunt folosit ca murdărie!? Dacă banii mei sunt murdari, sunt și eu murdar”, a replicat Șor, în gândul său, dar numai în gândul său, căci deasupra capului îi atârnă sabia procurorei Bețișor.

„S-a făcut imediat!”, răspunse Ilan cu elan patriotic proeuropean, ca nu cumva Procuratura Generală aproape reformată să-i aplice arma sechestrului, ca în cazul denunțatului Filat. „Operațiunea se va numi o îmbrățișare compromițătoare”, îi divulgă mărinimos coordonatorul, nu neapărat cel executiv. Putea fi un coordonator secund sau chiar un asistent coordonator.

După cum știți, stimați cititori, diversiunea era cât pe ce să reușească, dacă un blogger mult prea zelos nu ar fi publicat documentele înainte ca banii să fi ajuns în contul PAS. Unii comentatori au scris că bloggerul respectiv e un mercenar de-al lui Plahotniuc. Noi nu îi cunoaștem toată „opera”, ca să fim siguri că scrie la comandă. Posibil să fi fost pur și simplu folosit pe post de „idiot util”.

Vezi continuarea AICI: http://www.ziarulnational.md/nicolae-negru-de-ce-plahotniuc-o-murdareste-pe-maia-sandu-si-l-lustruieste-pe-dodon/

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu