Evenimentul zilei

Joi04092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Masacrul inocenților: Crimele împotriva copiilor nu au termen de prescripție

Masacrul inocenților: Crimele împotriva copiilor nu au termen de prescripție

02 Iunie 2017 - 

Nu știu dacă există undeva, în vreo țară, o contabilizare a numărului de canalii pe cap de locuitor sau pe metru pătrat… Cu siguranță, însă, regimul comunist a bătut toate recordurile. Și, ce e mai trist, lichelele, vlăstarele, odraslele, idioții utili ai vechiului regim continuă să tâmpească populația neinformată și îndobitocită cu propaganda comunistoidă, fie că e de sorginte peceremistă sau peseremistă, inclusiv prin intermediul bisericii… 

Chiar cu riscul de a da apă la moara dodoniștilor și a tuturor românofobilor (dar tocmai aceștia ar trebui să-și facă proces de conștiință! Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere), nu pot trece cu vederea o informație devastatoare.  

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului (IICCMER) a anunţat, joi, 1 iunie, că a depus o sesizare penală la Parchetul General privind tratamentele neomenoase aplicate în perioada comunistă în căminele-spital din Cighid, Păstrăveni şi Sighetul Marmaţiei, care au avut drept consecinţă moartea a cel puţin 771 de copii.

Avem de a face aici cu crime de drept comun, crime morale, cu lipsă de discernământ și cu cel mai abominabil mod de tratare a ființelor umane, complet străin valorilor creștine…

Izidor Ruckel este un supravieţuitor al căminului-spital de la Sighet (mulți telespectatori l-au văzut în mai multe emisiuni la ProTV București, un tânăr de o bunătate și o cumsecădenie rară, care i-a iertat pe toți, și pe părinții care l-au abandonat, și pe torționarii săi). Suferind de poliomielită, el a fost internat la Sighet, în unitatea destinată copiilor nerecuperabili sau cu deficienţe. Bărbatul a stat în centru de la vârsta de trei ani până la 11 ani, când a fost înfiat de o familie din Statele Unite.

La Căminul-spital pentru minorii nerecuperabili Cighid s-au înregistrat 138 de decese în doi ani și jumătate, mai exact, în perioada 1 octombrie 1987 – 26 martie 1990.

Chiar și azi, când românii își deplâng copiii inocenți care au ajuns victime ale unui regim criminal instalat la București de Moscova cu ajutorul tancurilor, Dodon plânge la Petersburg pe umărul lui Rogozin, cel care a împușcat moldoveni la Nistru în 1991-1992: ah, cum de-au îndrăznit holopii de moldoveni să-i iasă din cuvânt țarului meu, dorogoi Putin!..

Și m-am gândit: dacă eu mă voi preface că nu cunosc aceste fapte cutremurătoare și inamicii noștri vor jubila: uite ce ați făcut voi, românii, cu niște copii… La câte  crime a comis regimul bolșevic–comunist–sovietic–rusesc, ar trebui să le mai comparăm, să vedem crimele cui atârnă mai greu? E suficient să ne amintim de unde au pornit toate astea: de la acel macabru octombrie roșu–însângerat 1917, pe care unii idioți (utili?) mai au impertinența să-l serbeze… 

Până la urmă, trebuie să cunoaștem tot adevărul, oricât de dureros ar fi. Căci scrie în Sfânta Scriptură: „Veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi” (Ioan 8,32). 

 

Lasă un comentariu