Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Opinii Paranormal
07 Oct 2018
Publicat în Paranormal

 Naom Bedein, un fotograf din Israel, a surprins într-o fotografie pești în Marea Moartă. Evenimentul ar marca faptul că s-ar împlini o profeție conform căreia Sfârșitul Lumii este aproape.   

26 Sep 2018
Publicat în Paranormal

 Un simț misterios te avertizează că, în viitor, s-ar putea întâmpla ceva – de obicei, ceva neplăcut. Uneori presimțirile înseală dar, alteori, se poate întampla ca realitatea să se potrivească în chip tulburător cu presentimentele. Pregognițiile rămân un domeniu straniu, un abis mult cercetat, dar prea puțin cunoscut. Iar exemplele ilustre – ale unor prevestiri care s-au împlinit, adesea în chip tragic – sporesc misterul acestui fenomen.

23 Sep 2018
Publicat în Paranormal

Este considerată casa demonilor şi a spiritelor, din cauza fenomenelor neobişnuite care se petrec aici. Oamenii de ştiinţă nu au explicaţii.   
Pădurea japoneză Aokigahara, situată la poalele muntelui Fuji, ascunde un secret întunecat.

17 Iun 2018
Publicat în Paranormal

De obicei, când o persoană e în comă înseamnă că viață ei a fost pusă în "așteptare" măcar pentru câteva zile. În cazuri extreme, însă, poate fi vorba despre câteva zeci de ani.

31 Mai 2018
Publicat în Paranormal

În statul american Utah, paleontologii au găsit fosila unui animal extrem de ciudat - jumătate reptilă, jumătate mamifer. Descoperirea e extrem de importantă pentru că aduce informații noi despre strămoșii mamiferelor, despre felul în care acestea au evoluat.

22 Mar 2018
Publicat în Paranormal

Estul Africii se desprinde de restul "continentului negru" sub ochii noștri, avertizează cercetătorii. În cele din urmă, între cele două mase de uscat se va ivi un ocean.

20 Mar 2018
Publicat în Paranormal

La Polul Nord se înregistrează acum temperaturi peste nivelul de îngheț. Cercetătorii sunt alarmați de un fenomen foarte greu de explicat. 

15 Mar 2018
Publicat în Paranormal

Andrei Cikin, un bărbat din oraşul rusesc Penza, a fost amendat de poliţie, după ce s-a plâns că a intrat cu bicicleta într-o groapă în asfalt în luna noiembrie a anului trecut.

14 Feb 2018
Publicat în Paranormal

Un fost ministru canadian al Apărării, în perioada 1963-1967, a făcut afirmaţii surprinzătoare despre societatea secretă Illuminati.

21 Noi 2017
Publicat în Paranormal

Numărul seismelor de mare intensitate va crește pe plan global în 2018, potrivit unui studiu publicat recent de cercetătorii din Statele Unite. Fenomenul ar fi cauzat de o încetinire ciclică a mișcării de rotație a Terrei, informează forbes.com.

07 Noi 2017
Publicat în Paranormal

Printre ipotezele cu privire la formarea Pământului, în prezent a fost adăugată una alternativă propusă de un cercetător cunoscut din cadrul NASA. Acesta sugerează că omenirea se află într-o hologramă gigantică creată de specii avansate de extratereştri.

01 Noi 2017
Publicat în Paranormal

Limoges, echipă din prima ligă de baschet franceză, este pusă în postura de a disputa două partide în aceeași zi, 7 noiembrie, împotriva celor de la Hyeres-Toulon, în Cupa Franței, și contra lituanienilor de la Lietuvos Rytas, în deplasare, în Eurocup.

Pagina 1 din 8