Evenimentul zilei

Vi02232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Ministrul Apărării de la Londra: „Un terorist mort nu poate cauza vreun rău Marii Britanii”

Ministrul Apărării de la Londra: „Un terorist mort nu poate cauza vreun rău Marii Britanii”

07 Decembrie 2017 - 

Gavin Williamson, ministrul Apărării din Marea Britanie, este de părere că toți cetățenii Regatului care de-a lungul timpului s-au alăturat rețelei teroriste Stat Islamic în Siria și Irak ar trebui vânați și uciși.

Williamson își justifică declarația spunând că britanicii care au plecat în Siria și Irak pentru a lupta în rândurile militanților Statului Islamic urăsc tot ceea ce reprezintă Marea Britanie.

"Perspectiva mea este că un terorist mort nu poate cauza vreun rău Marii Britanii", a mai spus Williamson într-un interviu pentru cotidianul Daily Mail.

"Ar trebui să facem tot ce putem pentru a distruge și elimina acesta amenințare", a completat oficialul de la Londra, care a mai adăugat că cetățenii britanici care s-au alăturat ISIL nu ar trebui niciodată primiți în Marea Britanie.

Gavin Williamson a devenit ministru al Apărării în urmă cu mai puțin de o lună, înlocuindu-l pe Michael Fallon, după ce acesta a demisionat în urma unui scandal de hărțuire sexuală, scrie ziare.com.

 

 

 

Lasă un comentariu