Evenimentul zilei

Vi02232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Pachetul de legi intitulat „Stop Soros” a fost adoptat de Ungaria

Pachetul de legi intitulat „Stop Soros” a fost adoptat de Ungaria

18 Ianuarie 2018 - 

Guvernul ungar a adoptat proiectul unui set legislativ în baza căruia așa-zișii „promotori ai migrației ilegale" vor fi obligați să-și pună datele la dispoziția autorităților și să plătească un impozit de 25% pe donațiile primite din străinătate, a anunțat miercuri ministrul ungar de interne Sandor Pinter, transmite MTI, citată de Agerpres.

 

Ministrul ungar a indicat totodată că activitățile celor care „organizează imigrația” ar putea fi restrânse în baza noilor legi, care vizează „îndeplinirea cerințelor” reieșite din „consultarea națională” lansată de guvern. Purtătorul de cuvânt guvernamental Zoltan Kovacs a numit noul proiect legile „Stop Soros”.

Săptămâna trecută, Kovacs a anunțat că ungurii au respins unanim așa-numitul "plan Soros" de relocare a migranților în Uniunea Europeană pe baza unui sistem de cote obligatorii, citând rezultatele finale ale sondajului "Consultare Națională". „Consultarea Națională" a fost cel mai de succes sondaj la nivel național efectuat până acum de guvernul lui Viktor Orban, a adăugat el.

Miliardarul american George Soros, care finanțează ONG-uri pentru apărarea drepturilor omului în întreaga lume, a devenit unul dintre principalii inamici ai lui Viktor Orban, care a atacat, de asemenea, organizațiile neguvernamentale, acuzându-le că intervin în politica internă a Ungariei în profitul omului de afaceri.

 

Lasă un comentariu