Evenimentul zilei

Sam03232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Cherchez la femme: O rusoaică promite din închisoare să dezvăluie totul despre Trump și Rusia

Cherchez la femme: O rusoaică promite din închisoare să dezvăluie totul despre Trump și Rusia

01 Martie 2018 - 

Un model din Rusia le cere Statelor Unite să o ajute să evadeze dintr-o închisoare thailandeză, în schimbul unor informații secrete privind presupusele legături dintre președintele american Donald Trump și Rusia. Tânăra a postat acest mesaj pe pagina sa de Instagram și a fost preluat apoi de toată presa internațională, scrie CNN.

Anastasia Vashukevich, cunoscută și sub numele Nastya Rybka, a scris că a fost reținută în Thailanda pe 26 februarie, împreună cu alți nouă ruși, în orașul Pattaya, pentru că ar fi pus la cale niște sesiuni de „antrenamente sexuale”. Rybka spune că este originară din Belarus, dar că a intrat în Thailanda folosind un pașaport rus, a confirmat și un oficial thailandez, scrie digi24.ro.

Din închisoare, modelul a publicat un video, în care îi imploră pe jurnaliștii americani să o ajute: „Sunt gata să vă dau piesele lipsă din puzzle, să le susțin cu dovezi audio și video, privind legăturile dintre legiuitorii noștri, Trump, Manafort și restul. Știu multe. Aștept ofertele voastre”.

 

Lasă un comentariu