Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle

14 Mai 2018 - 

Editorii revistei americane  susțin că regina consideră că  Meghan nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru răsfățatul ei nepot Harry.

Surse de la palat au declarat că Suverana ar fi vrut ca soția roșcovanului să fie o femeie aristocrată, ci nu o actriță care a apărut îmbrăcată sumar în pictoriale și la televizor.
„Regina Elisabeta a II-a nu o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, care mai este și divorţată, metisă și americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari“, a declarat o sursă pentru revista Globe, potrivit Radar Online.
Nu e prima dată când iese la iveală faptul că regina nu este de acord cu alegerea nepotului ei. La scurt timp, după ce prințul Harry și-a anunțat logodna cu actrița Meghan Markle, în presa britanică au apărut mai multe zvonuri că Suverana refuză să participe la nunta celor doi pentru că nu o place pe mireasă.
Meghan Markle se pare că va purta o rochie de mireasă în valoare de 100.000 de lire sterline, creată de Ralph & Russo, designerul care i-a făcut și rochia de la logodna,  potrivit tabloidului Daily Mail.

Lasă un comentariu