Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Circul s-a cam terminat și pâinea e puțină: Probleme pentru Putin. Vezi de ce sunt foarte supărați rușii

Circul s-a cam terminat și pâinea e puțină: Probleme pentru Putin. Vezi de ce sunt foarte supărați rușii

09 Iulie 2018 - 

Naționala țării gazdă s-a oprit în sferturile de finală ale Cupei Mondiale și eliminarea trupei antrenate de Stanislav Cercesov dă peste cap planurile lui Vladimir Putin, anunță Reuters.

Acum, că rușii nu mai sunt concentrați pe meciurile echipei naționale, regimul de la Kremlin trebuie să facă față nemulțumirii populației privind noile modificări propuse pentru legea pensiilor. Concret, sursa precizată mai sus notează că regimul condus de Putin a anunțat chiar în ziua debutului Cupei Mondiale că dorește să schimbe vârsta de pensionare, de la 60 la 65 de ani pentru bărbați și de la 55 la 63 de ani pentru femei.

Parcursul excelent al Rusiei la Cupa Mondială a distras atenția cetățenilor cu privire la schimbările propuse de Kremlin, dar totul s-a încheiat odată cu eliminarea echipei lui Cercesov în sferturi, avertizează analiștii politici.

"Problema modificării legii pensiilor va ieși din nou la suprafață și mai mult după încheierea turneului", a declarat sociologul Stepan Goncearov. Mii de oameni au protestat în Rusia încă de la aflarea zvonului că vârsta de pensionare va crește, dar demonstrațiile au fost oprite pe parcursul Cupei Mondiale, mai scrie Reuters, citat de digisport.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu