Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină FOTO// Schema prin care un bărbat a reușit să fure un Ferrari de 2 milioane de euro în 4,9 secunde

FOTO// Schema prin care un bărbat a reușit să fure un Ferrari de 2 milioane de euro în 4,9 secunde

15 Mai 2019 - 

Un „colecționar” pasionat de mașini - așa s-a prezentat bărbatul care a reușit să fure un Ferrari în valoare de 2 milioane de euro, sub pretextul că ia mașina la un test drive. 

Bărbatul s-a prefăcut a fi interesat de cumpărarea unui Ferrari 288 GTO din 1985, a declarat poliția din Düsseldorf, Germania, acolo unde a avut loc furtul. Suspectul a sosit într-un taxi la reprezentanța Ferrari și a cerut mașina pentru un test drive. Alături de el, în mașină, se afla și un dealer al companiei, scrie BBC News, citat de DIGI24

După o plimbare de două ore cu Ferrari-ul, când a venit timpul să îl lase la volan pe reprezentantul companiei, șoferul a așteptat ca dealerul să coboare din mașină, apoi a apăsat accelerația și s-a făcut nevăzut.

Ulterior, mașina a fost găsită într-un garaj din orașul Grevenbroich, în apropiere de Düsseldorf, după ce poliția a mers pe pistele oferite de mai mulți martori. Polițiștii spun că autoturismul „istoric” are 43.000 de km la bord, atinge 100 de km în 4,9 secunde și are o valoare estimată la cel puțin 2 milioane de euro.

Bărbatul care a reușit să fure mașina nu a fost încă găsit, iar polițiștii au publicat o imagine cu suspectul surprinsă de camerele de supraveghere, în speranța că vor primi ponturi care să ajute la prinderea sa.

Ferrari-ul i-a aparținut pilotului de Formula 1 nord-irlandez Eddie Irvine, care a pilotat pentru Ferrari între 1996 și 1999.

 

Lasă un comentariu