Evenimentul zilei

Joi12052019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină Circulaţia trenurilor de mare viteză dintre Paris și Londra, precum şi cele către Bruxelles a fost întreruptă

Circulaţia trenurilor de mare viteză dintre Paris și Londra, precum şi cele către Bruxelles a fost întreruptă

27 Iulie 2019 - 

Întreruperea s-a datorat din cauza ruperii unui cablu de alimentare în Gara de Nord din capitala Franţei, împiedicând oamenii să plece în vacanţe.

Reţeaua de trenuri de marte vuteză Eurostar a avertizat pasagerii să nu utilizeze trenurile care traversează Canalul Mânecii de la şi dinspre Paris decât dacă este absolut necesar, în timp ce operatorul francez SNCF a anunţat că şi cele spre Bruxelles au fost, de asemenea, afectate.
”Traficul feroviar către şi dinspre Paris a fost grav perturbat”, a transmis Eurostar într-un comunicat.
Un purtător de cuvânt din cadrul SNCF a declarat că serviciile Eurostar vor fi reluate pe parcurdul zilei de vineri, deşi întârzierile s-ar putea să mai persiste. Purtătorul de cuvânt a anunţat că nu se cunoaşte cauzele exacte ale întreruperii alimentării cu energie electrică şi nici nu există indicii că ar fi fost provocată de caniculă.
Pasagerii au descris pe reţelele sociale haosul din gara St Pancras din Londra şi Terminus din Paris.
”Scene criminale la Ebbsfleet. Niciun anunţ..”, a postat pe Twitter un pasager, referindu-se la o gară din estul Londrei.
Un altul a postat: ”Sunt într-un tren Eurostar către Paris. A fost oprit pentru puţin timp, dar acum pare că ne îndreptăm din nou cu viteză spre Paris. Nu se ştie cu exctitate dacă Gara de Nord va fi deschisă pentru sosiri”.

Lasă un comentariu