Evenimentul zilei

Lun12162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină România Preşedintele Consiliului European: „Contez pe rolul pozitiv al guvernului Orban în sprijinul interesului şi unităţii europene”

Preşedintele Consiliului European: „Contez pe rolul pozitiv al guvernului Orban în sprijinul interesului şi unităţii europene”

05 Noiembrie 2019 - 

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimis marţi o scrisoare de felicitare liderului PNL Ludovic Orban pentru numirea în funcţia de premier al României, spunând că se bazează pe „rolul pozitiv al guvernului său în sprijinul interesului şi unităţii europene”.

 

„Îl felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al României. Contez pe rolul pozitiv al guvernului său în sprijinul interesului şi unităţii europene”, a scris Tusk pe contul său de Twitter, deopotrivă în engleză şi română, relatează Agerpres.

Preşedintele Consiliului European a ataşat la postare şi scrisoarea de felicitare trimisă lui Orban, redactată în engleză şi încheiată cu mesajul în română „Mult succes”.

Guvernul Ludovic Orban a fost învestit luni de Parlament. Tot luni, noul Executiv a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Lasă un comentariu