Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Presa străină România Dosarul privind intervenţia jandarmilor în 10 august va fi desecretizat în această săptămână

Dosarul privind intervenţia jandarmilor în 10 august va fi desecretizat în această săptămână

13 Noiembrie 2019 - 

Ministrul Afacerilor Interne al României, Marcel Vela, a afirmat că dosarul privind intervenţia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat în această săptămână, relatează Agerpres.

„Va fi desecretizat în această săptămână şi veţi fi la curent cu această acţiune care se va derula la MAI. Este posibil să-l desecretizăm, sunt câteva proceduri în care sunt implicate şi alte instituţii, dar răspunsul meu este cât mai repede, până vineri cel târziu”, a declarat Marcel Vela, marţi, la postul de radio Europa FM.

El a precizat că nu poate da un răspuns foarte clar, pentru că trebuie să comunice şi cu alte instituţii pentru a primi un aviz de desecretizare.

„Eu sunt sigur că va fi foarte repede primit răspunsul, însemnând ore, nu zile, şi în acest context, începând de mâine, oricând este posibil să facem un comunicat pe această temă. Veţi afla toată derularea evenimentelor, implicarea instituţiilor şi tot ceea ce conţine acel raport”, a mai spus Vela. 

Lasă un comentariu