Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate
29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Puful de plop, dar și polenul de tei provoacă reacţii alergice. Pentru a trece peste această perioadă cu alergii sezoniere, oamenii trebuie să evite plimbările, mai ales între 9 şi 10 dimineaţa, în locurile unde sunt copaci înfloriţi. Dacă apar reacții alergice, este important ca persoana să meargă la medicul specialist, a declarat pentru IPN medicul alergolog , Iraida Serebreanschi, de la Spitalul Clinic Republican.

28 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

O procedură inovativă, prin care femeile aflate la menopauză pot deveni mame, va fi implementată în curând în România, a anunțat cunoscutul specialist în infertilitate din Grecia prof. dr. Konstantinos Pantos, prezent la o conferință medicală desfășurată la acest sfârșit de săptămână în insula Ithaca, informează Agerpres.ro.

26 Mai 2017
Publicat în Sanatate

Autoritățile au prezentat, joi, într-o conferință dedicată Zilei Mondiale fără tutun, realizările obținute după ce, acum un an, au intrat în vigoare o serie de prevederi controversate ale așa-numitei Legi antitutun, care interzice fumatul în spații publice, inclusiv în localurile de agrement. 

26 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Parlamentul a votat în primă lectură, în ședința din 25 mai, proiectul de completare a Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice. Prin modificările promovate, instituțiile medicale publice nu vor putea fi privatizate. Unul din autorii proiectului, liberalul Lilian Carp, a menționat că necesitatea completărilor rezultă din ultimele tendințe de a închide instituțiile medicale cu scopul de privatizare ulterioară, transmite IPN.

25 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Apa minerală nu este inofensivă pentru siluetă şi favorizează creşterea în greutate, deoarece dioxidul de carbon conţinut de bule stimulează apetitul. Multe persoane au crezut că este foarte sănătos un bol de salată consumat alături de un pahar de apă minerală, însă se pare că bulele acidulate sunt înşelătoare pentru greutatea noastră, stimulând hormonii foamei.

25 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

15 mii de fete cu vârsta de 10 ani vor fi imunizate începând cu luna noiembrie  împotriva Virusului Papiloma Uman (HPV). Asigurarea vine din partea Alianței Globale pentru vaccinuri GAVI, care va oferi gratuit Republicii Moldova vaccinuri pentru perioada 2017-2018.

24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Pentru ca legumele să ajungă la dimensiunile standard impuse de marii comercianți și pentru că vor să scape de dăunători, mulți producători folosesc îngrășăminte sau stimulatori de creștere chimici, care forțează creșterea legumelor și le ferește de dăunători.

24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Un studiu realizat de Vapourites.com a reunit recent 846 de femei şi 827 de bărbaţi, iar fiecare participant a dezvăluit obiceiurile care îl deranjeză la sexul opus, potrivit Gandul.info.

24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Laptele matern ar putea fi un remediu pentru cancer. Cercetătorii au descoperit accidental că acesta conţine o substanţă, numită Hamlet, care omoară celulele tumorale.

23 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Chirurgii din Africa de Sud au efectuat a treia operație din lume de transplant a organului sexual, anunță Daily Mail. Pacientul de 40 de ani a rămas fără penis la 23 de ani, în urma circumciziei. 

22 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Otita este o infecţie a urechii ce apare frecvent, în special la copii. Poate fi detectată după durerea intensă, care poate apărea în special noaptea, dar şi datorită scăderii auzului. Acestor stări li se adaugă febra ridicată şi o stare generală proastă a pacientului. De multe ori, această afecţiune poate fi provocată de apa din piscină.

22 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Dacă ții la sănătatea ta, poți să îți iei la revedere de la cocktailurile decorate cu felii de lămâie, de la apa cu un strop de lime sau chiar de la răcorosul mojito alintat cu citrice. Motivul este simplu: tocmai ți-ai îmbogăţit cultura de bacterii din organism cu specii noi, dăunătoare și deloc timide, potrivit Divahair.ro.

21 Mai 2017
by  - 
Publicat în Medicina alternativa

Din fericire exista alimente care pot fi consumate cu tonele si tot nu te ingrasi.

20 Mai 2017
by  - 
Publicat în Sanatate

Dacă te afli la doar o săptămână distanță de un eveniment important la care trebuie să strălucești de a dreptul, iar kilogramele în plus îți dau mari bătăi de cap atunci citește trucurile de mai jos.

Pagina 1 din 164