Evenimentul zilei

Dum01212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate
19 Ian 2018
Publicat în Sanatate

O multitudine de vieţi ar putea fi salvate cu ajutorul unui test de sânge care poate ajuta la detectarea a opt dintre cele mai comune tipuri de cancer înainte să se răspândească în corp.

19 Ian 2018
Publicat în Nutritie

Multe dintre merele pe care le găsim în supermarket-uri sunt tratate cu chimicale, pentru a nu expira prea repede.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Patru instituții rezidențiale cu profil psihoneurologic pentru adulți din localitățile Bădiceni, Brânzeni, Cocieri și municipiul Bălți sunt în proces de transformare datorită eforturilor comune ale Republicii Cehe și Republicii Moldova.

17 Ian 2018
Publicat în Sanatate

Un ceai de sunătoare ne poate înlătura stările de anxietate, de insomnie şi nervozitate, planta fiind aşezată de numeroase studii în topul celor mai puternice antidepresive naturale.

17 Ian 2018
Publicat în Sanatate

Adolescenţii care se uită prea mult la reclamele pentru alimente nesănătoase de tipul junk food ar putea consuma sute de pungi de chipsuri, ciocolate şi băuturi carbogazoase în plus, în fiecare an, în comparaţie cu cei care nu privesc reclame, spune un nou studiu.

17 Ian 2018
Publicat în Medicina alternativa

Oamenii de știință explică ce efecte are asupra organismului lipsa activităţii sexuale. Sexul are o multitudine de beneficii, însă, ce se întâmplă în organism dacă nu faci sex o perioadă de timp?

16 Ian 2018
Publicat în Sanatate

Atunci când doctorul nu reușește să depisteze boala de care suferi, prin ecografii sau analize de sânge, recomandă, de cele mai multe ori, investigații mai amănunțite, precum tomografia computerizată (CT) sau rezonanța magnetică nucleară (RMN). Fiecare tip de investigație are propriile avantaje și dezavantaje și se efectuează doar la recomandarea medicului.

15 Ian 2018
Publicat în Sanatate

Pisicile sunt firave, dar încearcă tot timpul să îţi fie aproape şi să te molipsească cu pofta lor de viaţă. Cu toate astea, pisicile îţi pot transmite şi numeroase boli.

15 Ian 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Profesorul Ron Eccles de la Universitatea Cardiff din Marea Britanie a dezvăluit cele mai eficiente metode prin care poți învinge răceala în doar 24 de oare.

14 Ian 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Renunţarea la fumat este un obicei popular la început de an, care, pentru mulţi, se repetă în fiecare an. Probabil nu lipsa de voinţă este problema, ci lipsa de strategie, de aceea, cei cinci paşi enunţaţi mai jos pot fi esenţiali pentru renunţarea, în sfârşit, la acest obicei nociv. 

09 Ian 2018
Publicat în Sanatate

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale s-a autosesizat și a inițiat o anchetă internă pe marginea cazului relatat de pacienta internată la Institutul Mamei și Copilului, care a avortat în veceu.

09 Ian 2018
Publicat în Psihologie

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut aseară, după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să petreacă cinci zile într-o saună cu el. Cazul a avut loc în orașul Telenești. Potrivit informațiilor preliminare, bănuitul și-ar fi ademenit victima pe data de 3 ianuarie, sub pretextul unei discuții.

08 Ian 2018
Publicat în Sanatate

Predispoziția oamenilor pentru sedentarism, lipsa sportului sau kilogramele în plus sunt doar câteva dintre motivele apariției herniei de disc, o afecțiune care începe să fie la fel de prezentă și la tineri. 

05 Ian 2018
by  - 
Publicat în Sanatate

Ne îngrășăm adeseori și nu știm niciodată de ce. Iată însă că specialiștii ne avertizează ce greșeli facem adeseori atunci când mâncâm.

Pagina 1 din 177