Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Horoscop Horoscop 19 octombrie 2019

Horoscop 19 octombrie 2019

19 Octombrie 2019 - 

– Berbec:
Ar fi util să ai răbdare în orice situație, în special când ai nevoie să ajungi la anumite concluzii sau să iei o decizie care implică și alte persoane din viața ta.

– Taur:
Poate că ești convins că ai dreptate și că cei din jur ar trebui să se conformeze părerilor tale. Din păcate, nu e deloc așa și vei avea ocazia să vezi și tu acest lucru.
– Gemeni:
S-ar putea să te simți împovărat de gânduri și poate chiar puțin pesimist, fără vreun motiv special. Ar fi bine să te susții singur și să temperezi aceste tendințe negative.
– Rac:
Ar fi bine să fii tu cel care oferă un exemplu pozitiv, de autocontrol exemplar și să nu exprimi tot ce îți trece prin cap, nu de alta, dar multe merită să fie ignorate.
– Leu:
Este o zi presărată cu destule momente care te pot tulbura suficient cât să îți pierzi concentrarea și să renunți la obiectivele pe care le aveai. 
– Fecioară:
Este o zi fără un mesaj clar, dar care te invită la o analiză mai atentă a unor concluzii, păreri, care te-au adus în situații neplăcute, complicate.
– Balanță:
Ai nevoie să înțelegi mai mult și mai multe despre propria persoană, în primul rând. Așa vei ști și ce poți reproșa și ce nu celor din jur.
– Scorpion:
Ești mai sensibil decât de obicei, dar poți aluneca foarte ușor în capcana de a trăi cu impresia că tot ce faci e bun și nu trebuie să schimbi nimic.
– Săgetător:
Este inutil să te lupți cu impresiile negative ale celor din jur, dar merită să analizezi spusele celor care îți doresc binele. Aceștia îți pot dezvălui multe lucruri bune.
– Capricorn:
Te simți neînțeles și chiar blocat în anumite situații care nu îți convin. Un lucru pe care îl poți face ar fi să nu te mai concentrezi pe starea de blocaj ci pe găsirea unor soluții.
– Vărsător:
Ar fi bine să tratezi cu mare atenție tot ce este legat de muncă și să privești, de bunăvoie, cu maximă responsabilitate tot ce este legat de acest subiect. 
– Pești:
Ai tendința de a respinge anumite concluzii deosebit de stresante care se desprind din experiențele pe care le-ai trăit cu cei dragi.

Lasă un comentariu