Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate De ce este bine să bei câte un pahar de vin roşu înainte de culcare

De ce este bine să bei câte un pahar de vin roşu înainte de culcare

14 Decembrie 2016 - 

La Universitatea Harvard, cercetătorii au realizat un studiu la care au participat 20.000 de femei, pe durata a 13 ani, scopul fiind acela de a observa care sunt efectele vinului roșu asupra greutății lor. Rezultatele sunt uimitoare.

În urma efectuării studiului, s-a ajuns la concluzia că femeile care au băut două pahare de vin roșu în cursul unei zile nu se confruntau cu probleme legate de obezitate, ba din contră, se pare că vinul roșu este de ajutor în arderea grăsimilor, scrie rtv.net.

The Journal of Nutritional Biochemistry a publicat o cercetare ce face referire la efectele pe care le au strugurii asupra organismului și care sunt acele proprietăți ale vinului roșu ce au rol în stimularea arderii grăsimilor. Studiul a demonstrat clar faptul că șoarecii care au fost utilizați au acumulat grăsimi în ficat, iar nivelul lor de zahăr din sânge era mai mic atunci când li se administra extract de vin roșu.

Se pare că acidul din din struguri are capacitatea de a frâna creşterea celulelor grase. Dacă vrei să beneficiezi de proprietăţile pe care le are vinul în acest procedeu de împiedicare a creşterii celulelor grase în organism, cel mai bine este să consumi seara un pahar de vin roşu. 

Vinul are mai puţine calorii decât îngheţata, prăjiturile sau chipsurile şi nu consum grăsimi care sunt nesănătoase pentru organism. 

 

Vinul este şi un bun antioxidant şi contribuie la prevenirea apariţiei tumorilor, Alzheimerului şi este un bun protector pentru inimă. 

Lasă un comentariu