Evenimentul zilei

Lun07232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate A slăbit 55 de kilograme în nouă luni. Ce a aruncat prima dată din frigider // FOTO

A slăbit 55 de kilograme în nouă luni. Ce a aruncat prima dată din frigider // FOTO

12 Octombrie 2017 - 

În luna septembrie a anului trecut mi-am făcut abonament la sală şi mi-am propus să-mi schimb radical alimentaţia astfel încât să pot slabi 8 kilograme până în primăvară. Suntem în iulie, în plin sezon estival, iar eu abia am reuşit să scap, cu greu, de 5 kilograme, ceea ce pentru mine, persoana căreia îi este milă să refuze un burger apetisant sau o porţie generoasă de cartofi prăjiţi, este o mare realizare.

Totuşi, când am aflat povestea unei tinere de vârsta mea din Australia, care în 9 luni a slăbit 55 de kilograme, mi-am reînnoit abonamentul la sală, mi-am angajat un antrenor personal şi am aruncat chipsurile şi ciocolata din dulap!

Până acum 9 luni, Kate Writer, o tânără în vârstă de 25 de ani din Long Jetty, Australia, cântărea 120 de kilograme.

Obişnuia să îşi înceapă ziua cu o băutură energizantă şi cu un baton de ciocolată. Fiindcă lucra ca asistent de vânzări într-un magazin de haine şi nu avea timp să mănânce, atunci când avea câteva minute libere se hrănea cu produse de tip junk-food. Seara, când îşi termina tura obositoare, în drum spre casă se oprea mereu la McDonald’s şi îşi comanda meniuri maxi, iar când ajungea acasă nu putea refuza preparatele proaspăt gătite de iubit sau de mama ei.

Kate Writer a pus piciorul în prag abia când greutatea a început să îi afecteze sănătatea şi s-a văzut nevoită să îşi schimbe radical stilul de viaţa. Femeia stătea în picioare chiar şi 15 ore pe zi, iar la final de tură avea picioarele atât de umflate, încât nici nu mai putea să conducă spre casă din cauza durerilor insuportabile. Excesul de greutate contribuia la acutizarea disconfortului, aşa că Writer a decis să renunţe la deliciile culinare hipercalorice şi a început să facă foarte mult sport.

„Când l-am cunoscut pe Nick, actualul meu logodnic, aveam 80 de kilograme, deci eram considerată o femeie cu forme voluptuoase. Obişnuiam să luăm foarte des masa în oraş, mâncam zilnic de la fast-fooduri, aşa că m-am îngrăşat foarte mult în acea perioadă. Aveam 21 de ani, 120 de kilograme şi purtam măsura 20 (UK) la haine. Eram supraponderală, însă mi-am dat seama că greutatea mea devine o problemă abia când am început să am dureri groaznice după o zi de muncă”, a mărturisit Kate Writer pentru Dailymail.co.uk.

 

Citește continuarea pe divahair.ro.

Lasă un comentariu