Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Planul simplu care a ajutat-o pe o femeie să scape de 46 de kilograme

Planul simplu care a ajutat-o pe o femeie să scape de 46 de kilograme

14 Noiembrie 2017 - 

O femeie a reușit să slăbească aproape jumătate din greutatea pe care o avea și să ajungă de la 100 de kilograme la doar 54!

Iată care este planul care a ajutat-o pe o femeie să scape de 46 de kilograme

Stephanie a început să se îngrașe după ce s-a căsătorit și după cele 3 sarcini pe care le-a avut. Viața de mămică a făcut-o să acumuleze kilograme rapid, iar de acest lucru și-a dat seama când punea poze cu ea de Crăciun pe Facebook. Comparându-le cu fotografiile vechi, a realizat că este mult mai grăsuță și că trebuie să facă ceva în privința acestui lucru.

3 zile mai târziu, femeia a început să meargă pe jos câte o oră în fiecare seară. După o lună, a început să facă sesiuni de 30 de minute cu bicicleta în subsolul casei, dar și exerciții simple de 20 de minute, care lucrau treptat mușchii. Astfel, Stephanie a început să își întărească mușchii și să piardă în greutate mult mai ușor. Deși a avut nevoie de ceva timp până la rezultatele vizibile, femeia nu s-a dat bătută până nu a reușit să ajungă la jumătatea din greutatea inițială, scrie divahair.ro.

După încă o lună, Stephanie și-a instalat o aplicație specială pe telefon, care o ajuta să își numere caloriile consumate. După ce a tăiat 1200 de calorii din mesele zilnice, femeia a slăbit 10 kilograme. Din primăvară, a revenit la programul zilnic de alergat. În iunie, Stephanie scăzuse 4 mărimi la rochie. S-a ținut de acest plan în următoarele 8 luni și a pierdut 46 de kilograme!

Acum, Stephanie se menține în formă cu ajutorul exercițiilor, dar și al meselor sănătoase. Are mereu la îndemnână morcovi și castraveți, care o ajută să facă față poftelor. Atunci când se simte copleșită, îmbracă o rochie mulată neagră, care îi amintește de ce are nevoie de acest stil de viață sănătos. Pentru spor la alergat, ascultă muzică rock și heavy metal, care o motivează.

Nu este nevoie să faci sacrificii mari pentru a slăbi, ci să găsești un plan care să ți se potrivească și care să nu transforme pierderea în greutate într-un coșmar pentru tine. Inspiră-te din această poveste și ține cont de factorii care au ajutat-o pe Stephanie să slăbească!

Lasă un comentariu