Evenimentul zilei

Ma01222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate „Terminatorul” s-a întors: Primele cuvinte rostite de Schwarzenegger după operație

„Terminatorul” s-a întors: Primele cuvinte rostite de Schwarzenegger după operație

31 Martie 2018 - 

Actorul şi fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger s-a trezit după intervenţia chirurgicală pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve cardiace implantate în urmă cu 20 de ani şi a rostit celebra replică din Terminator „M-am întors'”, a declarat purtătorul de cuvânt al vedetei, informează Agerpres.

Valva cardiacă pe care actorul a primit-o în 1997 trebuia înlocuită, aşa că fostul guvernator de California a optat pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter, a anunțat Daniel Ketchell, purtătorul de cuvânt al actorului, pe Twitter. Actorul se recuperează şi este în stare stabilă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, se mai spune în declaraţie.

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum „Conan the Barbarian” sau „Commando”. A intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.

În urmă cu câţiva ani, actorul mărturisea că suferă de o malformaţie cardiovasculară congenitală, moştenită de la mama sa. Din acest motiv, a şi fost operat de mai multe ori în ultimii ani, scrie digi24.ro.

 

 

Lasă un comentariu