Evenimentul zilei

Joi08162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate PESTICIDELE, extrem de toxice pentru organism! TOPUL celor mai contaminate ALIMENTE

PESTICIDELE, extrem de toxice pentru organism! TOPUL celor mai contaminate ALIMENTE

12 Iulie 2018 - 

Pesticidele folosite de agricultori sunt extrem de toxice pentru organism atunci când nu sunt dozate corect. Totodată, specialiștii susțin că aceste substanțe sunt dăunătoare organismului oricum, chiar și în doze mici și controlate. Studii europene arată că cei mai afectați de toxicitatea pesticidelor sunt copiii, aceștia dezvoltând boli autoimune și chiar forme agresive de cancer.

 

Cele mai bogate fructe și legume în pesticide sunt:

Căpșunile

Spanacul

Nectarinele

Merele

Strugurii

Caisele

Cireșele

Perele

Roșiile

Salata

Ardeiul gras

Ardeii iuți

Cele mai puțin contaminate legume și fructe sunt:

Avocado

Porumbul

Ananasul

Varza

Ceapa

Fasolea verde congelată rapid

Papaya

Mango

Vânăta

Kiwi

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu