Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Pantofii sport contrafăcuți. RISCURILE la care te expui dacă îi porți

Pantofii sport contrafăcuți. RISCURILE la care te expui dacă îi porți

31 Octombrie 2018 - 

Industria hainelor contrafacute îi îmbogățește pe micii comercianți, care au prins slăbiciunea oamenilor: aceea de a se îmbrăca cu absolut tot ce are imprimat emblema unui brand de lux. Același lucru se întâmplă și cu încălțămintea, replicată fidel după modelele marilor branduri. 

În aceste condiții este destul de dificil să găsești un magazin online de încălțăminte de unde să poți să achiziționezi pantofi sport de calitate. Deși prețul unei perechi de adidași originali este mai mare, în cazul pantofilor contrafăcuți îți poți risipi nu doar banii, dar și sănătatea!

Pantofii sport „fake”, cauza durerilor de spate și a micozelor

Nu e de mirare că românii se plâng de dureri de spate. Pe lângă cauza principală a acestora, anume statul la birou ore în șir și un stil de viață sedentar, acestea sunt provocate și de încălțămintea de slabă calitate.

Pantofii sport „fake” îi tentează pe clienți datorită prețurilor comparativ scăzute față de produsele autentice, însă ce nu știu aceștia e că prețul pe care îl plătesc contra unor adidași de 100 de lei este mult mai mare; conform specialiștilor, încălțămintea incomodă, confecționată și depozitată în condiții deloc optime poate provoca micoze precum și probleme ale coloanei vertebrale sau ale membrelor inferioare.

Mai mult decât atât, o pereche de pantofi contrafăcuți pot deforma articulațiile, provocând apariția platfusului. Durerile de picioare și cele de spate, alături de bacteriile care se formează în acest tip de încălțăminte de calitate îndoielnică ar trebui sa fie motive întemeiate pentru ca romanii să renunțe la a achiziționa marfă fake.

 

 

Lasă un comentariu