Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate REVOLUȚIE în MEDICINĂ- vaccinul care POATE TOPI GRĂSIMEA de pe burtă în timp ce oamenii se relaxează pe canapea

REVOLUȚIE în MEDICINĂ- vaccinul care POATE TOPI GRĂSIMEA de pe burtă în timp ce oamenii se relaxează pe canapea

29 Decembrie 2018 - 

    Cine nu şi-ar dori să slăbească fără efort? Cu o simplă injecție, grăsimea de pe abdomen, ar putea, în curând, să devină doar un vis urât. Un studiul oferă speranța de a dezvolta un vaccin care va avea aceleași beneficii ca și exercițiile fizice, fără a ieși din confortul canapelei. Cercetarea s-a axat pe interleukina 6 - o molecula de semnalizare care ajuta celulele corpului sa comunice, titrează Daily Star.   

Anne-Sophie Wedell-Neergaard, doctor la Universitatea din Copenhaga, a declarat: "Acesta este primul studiu care arată că interleukina-6 are un rol în reglarea masei viscoase de grăsime la om".

"Folosirea puterii sale poate topi grăsimea de pe burtă în timp ce oamenii se relaxează pe canapea. Descoperirea este în timp cu rezoluțiile de anul trecut, spun cercetătorii danezi, speranţele sunt mari",a mai spus doctorul.
Wedell-Neergaard și colegii vor investiga acum dacă interleukina-6, administrată sub formă de injecție, reduce grăsimea viscerală pe cont propriu fără efort fizic. În acest mod excesul de greutate care crește riscul bolilor cardiovasculare, a diabetului, cancerului și demenței ar putea fi pe cale de rezolvare cu ajutorul acestui vaccin, notează dailystar.

Lasă un comentariu