Evenimentul zilei

Sam07042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Panorama Leo Messi a lansat o colecţie de îmbrăcăminte inspirată din viaţa sa

Leo Messi a lansat o colecţie de îmbrăcăminte inspirată din viaţa sa

20 Septembrie 2019 - 

Starul argentinian Lionel Messi a lansat joi o colecţie de îmbrăcăminte inspirată din viaţa sa, ale cărei culori predominante sunt cele ale clubului său, FC Barcelona, şi ale naţionalei de fotbal a Argentinei, relatează agenţia EFE, citată de Agerpres.

Colecţia a fost realizată de Virginia Hilfiger, sora cunoscutului creator de modă Tommy Hilfiger, sub coordonarea surorii fotbalistului, Maria Sol Messi.

Produsele vestimentare respective „încearcă să transmită ADN-ul fotbalului şi trecutul lui Leo”, a precizat Virginia Hilfiger cu ocazia lansării.

„Obiectivul nostru este să rămânem fideli figurii lui Leo şi să depăşim limitele a ceea ce înseamnă a fi un star al fotbalului mondial şi un sportiv care serveşte drept inspiraţie pe teren şi în afara acestuia, cu un stil de modă cool şi clasic”, a adăugat creatoarea.

Aproape toate produsele din colecţie, de la cămăşi până la pantaloni sau bluzoane, conţin detalii precum numărul 10 şi numele Messi, preţurile fiind cuprinse între 40 şi 200 de dolari. 

Colecţia este disponibilă exclusiv în magazinul online TheMessiStore.com, însă o parte din aceasta va fi expusă şi într-un magazin din Barcelona, de unde produsele vor putea fi, de asemenea, cumpărate.

Lasă un comentariu