Evenimentul zilei

Mie07172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate România
16 Iul 2019
by  - 
Publicat în România

Premierul României, Viorica Dăncilă, prezintă astăzi la Strasbourg, bilanțul președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Vizita coincide cu un eveniment important pentru viitorul Uniunii Europene: votarea candidatului la șefia Comisiei Europene.

16 Iul 2019
by  - 
Publicat în România

Jean-François Bohnert, procurorul francez susţinut de Consiliul UE pentru conducerea Pachetului UE, susține că sarcina procurorului-şef european nu va fi doar să combată corupţia, subliniind că se pune prea mult accent pe experienţa anticorupţie a Laurei Codruţa Kovesi.

15 Iul 2019
Publicat în România

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi-a anunţat demisia din funcţie înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că unii membri ai PSD "nu au învăţat nimic şi au crezut că, dacă ies în spaţiul public înainte de a vorbi în forul statutar, îi va aprecia cineva".

15 Iul 2019
Publicat în România

România a fost anul trecut pe locul patru în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte producţia de petrol, cu 3,6 milioane de tone, în scădere cu 2% faţă de anul anterior, potrivit unui raport realizat de compania britanică BP la nivel mondial.

14 Iul 2019
Publicat în România

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va participa, luni, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

13 Iul 2019
Publicat în România

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că există indicii privind apariţia unei noi "cortine" în interiorul Uniunii Europene, între ţările din vest şi cele din est.

12 Iul 2019
by  - 
Publicat în România

Finalul de mandat al Preşedinţiei rotative a României la Consiliul Uniunii Europene va fi marcat, vineri de la ora 19:00, printr-un concert la Ateneul Român, eveniment la care va participa premierul Viorica Dăncilă, printre alţi demnitari.

11 Iul 2019
Publicat în România

Potrivit unui comunicat al TVR, artiştii care s-au calificat în finala concursului sunt Tamara din Georgia, Ralfs Eilands - Letonia, Veronica Liberati - Italia, Florin Răduţă - România, Anna Odobescu - Republica Moldova, Alfie Arcuri - Australia, Renate - România, Cynthia Verazie - Cipru, Eliza G - Italia, Syuzanna Melqonyan - Armenia, Monika Marija - Lituania şi Sara de Blue - Austria.

09 Iul 2019
Publicat în România

Guvernul va adopta, în şedinţa de marţi, o hotărâre prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidenţiale, a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

07 Iul 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele României Klaus Iohannis declară, într-un mesaj transmis duminică cu prilejul Zilei Justiţiei, că ultimii ani au fost marcaţi de încercări repetate de a subordona justiţia politicului, prin modificări intempestive ale legislaţiei de organizare a sistemului judiciar, ale statutului magistraţilor şi ale legislaţiei penale, însă acest „asalt” a determinat reacţia promptă a cetăţenilor şi magistraţilor, relatează Agerpres.

07 Iul 2019
by  - 
Publicat în România

Sesiunea de înscrieri a Concursului internaţional de interpretare Cerbul de Aur 2019 s-a încheiat, iar, pe 12 iulie, juriul de selecţie îi va anunţa pe cei 12 finalişti aleşi din 71 de candidaţi din 21 de ţări, precum Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, România, Germania. 

06 Iul 2019
by  - 
Publicat în România

Oficiali militari din cadrul NATO analizează posibilitatea modernizării sistemelor antibalistice din România şi Polonia cu scopul de a contracara noile rachete cu rază intermediară de acţiune dezvoltate de Rusia, acţiune ce ar putea exacerba tensiunile între Moscova şi alianţa transatlantică, relatează The New York Times, citând oficiali din cadrul organizaţiei de securitate.

06 Iul 2019
by  - 
Publicat în România

Premierul Viorica Dăncilă a deschis, sâmbătă, la Sulina, programul guvernamental de tabere „ARC”, care găzduieşte în acest an un număr record de participanţi, peste 3.000 de copii din comunităţile de români din afara graniţelor.

05 Iul 2019
Publicat în România

Dacia a anunţat că din luna septembrie 2020 va investi o sumă de ordinul a 100 de milioane de euro pentru a majora producţia anuală de la 50.000 la 400.000 de automobile.

Pagina 1 din 42