Evenimentul zilei

Vi11242017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar
25 Dec 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Ce bun e in serile friguroase! De cand a dat frigul este bine sa fierbeti in fiecare seara cate o cana, poate sa fie vin rosu fiindca e bun pentu cei cu tensiunea mica. Dar se poate fierbe si vin alb. Nu conteaza cum e vinul, sec sau dulce, nici calitatea lui foarte mult, puteti folosi un vin ieftin, varsat.

24 Dec 2015
Publicat în Culinar

O cumparam zilnic si o consumam la fiecare masa, impreuna cu mai toate felurile de mancare. Paine alba, bagheta, paine graham, secara sau alte specialitati, nici nu o mai trecem pe listele de cumparaturi, fiindca este de la sine inteles ca painea trebuie cumparata si ca nu trebuie sa lipseasca de pe mesele noastre. Cand o cumparam,  de obicei ne gandim doar la propriile gusturi sau, cel mult, la care sortiment ne face cu ochiul cel mai tare, in functie de aspect, neluand in calcul si proprietatile nutritive ale acestor tipuri de paine – detaliile cele mai relevante, pana la urma, pentru propria noastra sanatate. Iata ce trebuie sa stim despre cele mai importante si cunoscute tipuri de paine de pe piata noastra:

23 Dec 2015
Publicat în Culinar

Crenvurștii sunt delicioși, dar nu sunt deloc un preparat îndrăgit de către nutriționiști. Iată cât de sănătoși sunt crenvurștii.

23 Dec 2015
Publicat în Culinar

Iaurtul este considerat de către specialiștii în nutriție printre cele mai sănătoase alimente, deoarece conţine diverşi nutrienţi esenţiali şi ar trebui să fie nelipsit din orice dietă echilibrată. Având puţine calorii şi o densitate ridicată în nutrienţi valoroşi (proteine complete, glucide, lipide, calciu, zinc, magneziu, fosfor, vitamine din grupul B şi, desigur, bacteriile lactice vii), iaurtul ocupa locul 2 în ierarhia alimentelor sănătoase, imediat după legume şi fructe.

21 Dec 2015
Publicat în Culinar

Carnea de porc este nelipsită de pe masa de Crăciun, dar nu întotdeauna este o alegere sănătoasă, sunt de părere specialiștii. Porcul conține foarte mulți viruși și bacterii, iar unii dintre aceștia sunt extrem de periculoși pentru sănătate.

16 Dec 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Un chec cu vişine delicios şi uşor de făcut. Reţeta e rapidă şi simplă. Vezi cum se face!