Evenimentul zilei

Mie09192018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar
22 Oct 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Ingrediente necesare preparării sufleurilor cu ciocolată

20 Oct 2015
Publicat în Culinar

În varza albă există cantități mari de apă, dar și substanțe tonice precum: proteine, glucide, vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, K,) și săruri minerale (fosfor, potasiu, calciu, sodiu, fier, iod și cobalt).

19 Oct 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Ingrediente necesare preparării conopidei cu sos de roșii

18 Oct 2015
by  - 
Publicat în Culinar

12 porţii gata în 1 oră şi 15 minute, 219 calorii per porţie, 15 g grăsimi, 12 g carbohidraţi

15 Oct 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Orice fel de lipie poate fi umplută pentru această reţetă rapidă şi gustoasă.

14 Oct 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Eclerele sunt desertul preferat al multora dintre noi și pot fi preparate în diverse variante: cu ciocolată, cu vanilie, cu ness, cu biscuiți. De data aceasta, îți propunem o rețetă reactualizată – prăjitura Ecler fără coacere.

09 Oct 2015
Publicat în Culinar

Laptele de migdale este o variantă sănătoasă și versatilă. Poate înlocui cu succes laptele de vacă și îi ajută pe cei care au intoleranță la lactoză. În plus, poate fi folosit la aproape orice.