Etichetat cu
Etichetat cu
by
Dorina Blîndescu -
Publicat în
Culinar
În varza albă există cantități mari de apă, dar și substanțe tonice precum: proteine, glucide, vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, K,) și săruri minerale (fosfor, potasiu, calciu, sodiu, fier, iod și cobalt).
Etichetat cu
Etichetat cu
Etichetat cu
Etichetat cu
Etichetat cu
Eclerele sunt desertul preferat al multora dintre noi și pot fi preparate în diverse variante: cu ciocolată, cu vanilie, cu ness, cu biscuiți. De data aceasta, îți propunem o rețetă reactualizată – prăjitura Ecler fără coacere.
Etichetat cu
Etichetat cu
Etichetat cu
Etichetat cu
by
Dorina Blîndescu -
Publicat în
Culinar
Laptele de migdale este o variantă sănătoasă și versatilă. Poate înlocui cu succes laptele de vacă și îi ajută pe cei care au intoleranță la lactoză. În plus, poate fi folosit la aproape orice.
Etichetat cu
Etichetat cu