Evenimentul zilei

Mie04252018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar
21 Sep 2015
by  - 
Publicat în Culinar

18 porții gata în 45 minute + timp de răcit, 139 calorii per porție, 7 g grăsimi, 5 g carbohidrați.

18 Sep 2015
by  - 
Publicat în Culinar

La doar 40 de ani, Jamie Oliver este unul dintre cei mai cunoscuți și admirați bucătari din lume. Promotor al unei alimentații sănătoase, Jamie a reușit să slăbească recent aproximativ 12 kilograme fără prea mari eforturi, bazându-se doar pe anumite schimbări în alimentația sa.

17 Sep 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Daca vrei sa prepari un desert rapid, delicios, simplu si ieftin, aceasta este cea mai buna solutie pentru tine.

10 Sep 2015
Publicat în Culinar

Pâinea din broccoli este o opțiune simplă, gustoasă dar mult mai sănătoasă a variantei clasice din comerț. Medicii sugerează reducerea cantității consumate sau eliminarea totală din alimentație a pâinii din făină albă pentru a evita anumite complicații iar soluțiile salvatoare, din fericire există. Pâinea din broccoli este una dintre acestea, iar rețeta este mai mult decât ușoară.

02 Sep 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Usturoiul este unul dintre legumele ce nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră. Are foarte multe proprietăți și este un remediu minune în nenumărate boli.

01 Sep 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Cea mai buna inghetata pe timpul verii ar fi cea care nu se topeste. Inghetata care nu se topeste exista!

19 Aug 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Numele laureaţilor Premiului Naţional, ediţia 2015, au fost făcute publice, după aprobarea listei de către Cabinetul de miniştri în şedinţa de miercuri, 19 august. Valoarea premiilor, 10 la număr, constituie 100 de mii de lei pentru fiecare laureat sau grup de laureaţi.

14 Aug 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Unele alimente au mai multe beneficii pentru sanatate atunci cand sunt gatite, decat daca le-ai manca in stare cruda. Iata despre ce este vorba.

13 Aug 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Două universități italiene în colaborare cu Universitatea Granada din Spania au făcut o descoperire uimitoare în domeniul gastronomiei. Ele au creat niște super-spaghete, care sunt cu mult mai sănătoase și care chiar ajută la reducerea bolilor cardiovasculare.

12 Aug 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Îngheţata este unul dintre cele mai nutritive deserturi pe perioada de vară: este hidratantă şi răcoroasă. În plus, majoriatatea sortimenetelor de îngheţată sunt pe bază de lapte şi derivate din lapte, un ajutor util în aportul nostru de calciu.

05 Aug 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Pate-ul de hrișcă seamănă la culoare cu hummusul, se poate pune pe lipii, pâine, chipsuri etc. Are efect detoxifiant, laxativ, reglează glicemia, colesterolul, conține cantități mari de fier, seleniu, calciu și antioxidanți (mai multe informații despre hrișcă aici).

04 Aug 2015
by  - 
Publicat în Culinar

Puține mâncăruri sunt astăzi mai faimoase și mai apreciate în întreaga lume decât pizza. Considerată în prezent mai degrabă un tip de fast food din cauza popularizării ei în Statele Unite și asocierii ei cu o dietă mai puțin sănătoasă, pizza tradițională este, în Italia, o mâncare autentică.