Evenimentul zilei

Vi11242017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar
29 Mar 2016
Publicat în Culinar

Ceapa verde este un aliment cu proprietăţi anticancerigene foarte puternice, care se datorează compuşilor cu sulf pe care îi conţine.

23 Mar 2016
Publicat în Culinar

Bulgurul denumeşte un amestec de boabe de grâu măcinate mare. Cu toate că bulgurul poate conţine mai multe tipuri de grâu, de obicei este din grâu tare. Acesta este un ingredient ce se găteşte la fel ca orezul sau cuscusul, dar are valori nutriţionale mai mari.

15 Mar 2016
Publicat în Culinar

Reţetă maioneză de post. Cei care ţin post nu trebuie neapărat să renunţe la maioneză, dacă o vor prepara fără ouă, folosind în schimb avocado.

08 Mar 2016
Publicat în Culinar

Dacă ai poftă de ceva bun, încearcă această reţeta delicioasă de cartofi!

07 Mar 2016
Publicat în Culinar

Secretul unui piure de cartofi delicios stă în prepararea sa. Dacă vrei să-ți surprinzi musafirii, adaugă ou în el și nu uita să prepari cartofii la cuptor după fierbere.

24 Feb 2016
by  - 
Publicat în Culinar

O supă de pui dietetică, cu multe legume şi carne tocată de curcan. Gata în maxim o oră, e perfectă pentru cină. Iată reţeta.

23 Feb 2016
by  - 
Publicat în Culinar

O rețetă ușoară și rapidă pe care o poți face chiar și în cea mai aglomerată zi a săptămânii. Ideală pentru cină deoarece nu pică greu la stomac.

21 Feb 2016
by  - 
Publicat în Culinar

Supa crema de morcovi picanta, aromata cu ghimbir si coaja de lamaie. Cu cat sunt mai dulci morcovii, cu atat mai buna va fi supa. Este delicioasa alaturi de crutoane si poate fi pregatita si de post. Partea buna este ca morcovii se gasesc tot anul.

19 Feb 2016
by  - 
Publicat în Culinar

Prajitura cu mere este foarte usor de facut! Nu ai nevoie de multe ingrediente si nu vei scoate multi bani din buzunar pentru prepararea ei.

18 Feb 2016
Publicat în Culinar

Aditivii alimentari sau E-urile sunt adăugaţi pentru a “ameliora” gustul, culoarea, stabilitatea, rezistenţa la alterare a alimentelor sau băuturilor. Deşi unii asociază sintagma “E-uri” cu substanţe periculoase, trebuie să ştiţi că există şi aditivi care nu reprezintă un risc, dar nici nu este nevoie expresă de ei.

17 Feb 2016
Publicat în Culinar

Din unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume, peștele se poate transforma într-un adevărat inamic al sănătății dacă îl prăjești. După cum susțin medicii americani, consumul frecvent al acestui produs poate provoca accidente vasculare cerebrale.