Evenimentul zilei

Vi11242017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar De ce ar trebui să pui o felie de măr în fiecare supă sau ciorbă

De ce ar trebui să pui o felie de măr în fiecare supă sau ciorbă

14 Decembrie 2016 - 
Foto: realitatea. net Foto: realitatea. net

Dacă ai scăpat prea multe condimente în supă, în ciorbă sau în sos, nu este cazul să intri în panică. Iată două trucuri rapide și extrem de utile care te vor salva.

Dacă ciorba sau supa ți-a ieșit prea sărată, nu este nevoie s-o arunci. Pune în ea o felie mare de măr sau de cartof și vei rezolva pe loc problema, conform lifehacker.com. Dacă ai ars puțin ciorba, poți adăuga cu încredere unt de arahide - câte o lingură la fiecare 250 de ml de preparat, potrivit realitatea.net.

 

Lasă un comentariu