Evenimentul zilei

Sam02222020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Culinar Ar fi bine să știi: Celebrul bucătar Gordon Ramsay dezvăluie care este mâncarea de care NU se atinge

Ar fi bine să știi: Celebrul bucătar Gordon Ramsay dezvăluie care este mâncarea de care NU se atinge

18 Iunie 2018 - 

Celebrul bucătar britanic Gordon Ramsey a dezvăluit care este singurul tip de mâncare de care nu s-ar atinge niciodată, motivele sale fiind foarte întemeiate.

Gordon Ramsey a gustat numeroase preparate din postura de chef al unor restaurante cu stele Michelin şi cea de membru al juriului în cadrul unor competiţii precum „Hell’s Kitchen“ şi „MasterChef“, dar este un tip de mâncare pe care celebrul bucătar îl refuză sistematic, potrivit adevarul.ro.

Într-un interviu pentru Refinery 29 şi citat de Time, Ramsay a dezvăluit că este dezgustat de mâncarea servită la bordul avioanelor.

„Sub nicio formă nu mănânc ce mi se oferă în avion. Am lucrat pentru companiile aeriene timp de zece ani, aşa că ştiu de unde provine mâncarea şi unde se duce, dar şi cât timp durează până să ajungă la bordul aeronavei”, a explicat bucătarul.

O viziune similară a avut-o și regretatul bucătar celebru – Anthony Bourdain. Acesta a mărturisit că, în ciuda călătoriilor lungi, prefera să rămână nemâncat decât să consume ce i se oferea în timpul zborului, scrie exquis.ro.

 

 

Lasă un comentariu