Evenimentul zilei

Ma07172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire
17 Iul 2018
Publicat în Ingrijire

Conform unui studiu realizat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), peste 50% din populația Republicii Moldova folosește produse naturale pentru tratarea diverselor boli și cosmetice bio în îngrijirea corporală.

13 Iul 2018
Publicat în Ingrijire

În zilele de vară, avem mai mult de furcă cu transpirația în exces. Remediile naturiste, folosite intern, dar și extern, ajută atât la diminuarea simptomelor, cât și la tratarea cauzelor.

10 Iul 2018
Publicat în Ingrijire

Pielea uscată și crăpată la nivelul călcâielor este cauzată de numeroși factori. Dar atunci când te confrunți mereu cu această problemă, este un semn că din alimentația ta lipsesc nutrienți importanți.

09 Iul 2018
by  - 
Publicat în Ingrijire

Aliatul pielii netede și catifelate, crema sau loțiunea anticelulitică este un produs care nu trebuie să lipsească din trusa ta de frumusețe vara asta. Alege-o în funcție de ingredientele cele mai eficiente și folosește-o corect, pentru a obține rapid rezultatele pe care ți le dorești. 

03 Iul 2018
Publicat în Ingrijire

Grăsimea care apare sub bărbie, cunoscută și sub denumirea de gușă, creează efectul neplăcut de bărbie dublă. Chiar dacă nu afectează sănătatea, bărbia dublă este inestetică și prezintă o problemă pentru persoanele care se confruntă cu ea.

02 Iul 2018
Publicat în Ingrijire

Probabil că te-ai întrebat cât de des ar trebui să-ţi speli părul, ştiinţa oferă un răspuns şi acestei întrebări.

28 Iun 2018
Publicat în Ingrijire

Razele UV, apa sărată şi clorul afectează structura firului de păr. Astfel, pletele tale se pot usca şi rupe mult mai uşor. 

24 Iun 2018
Publicat în Ingrijire

Sezonul concediilor este aici și, ca majoritatea persoanelor, probabil că și tu ți-ai planificat vacanța într-un loc cu soare, departe de agitația urbană. Iată ce produse de îngrijire trebuie să pui în bagaj pentru a nu avea probleme cu soarele.

09 Iun 2018
Publicat în Ingrijire

Vara poate să fie o sursă de bucurie dar poate fi şi o sursă de stres din cauza căldurii excesive.

05 Iun 2018
Publicat în Ingrijire

Grasimea de pe brate da multe batai de cap, fiind destul de dificil de eliminat, iar cauzele acumularii depozitelor de grasime la nivelul bratelor sunt nenumarate, incepand de la stilul de viata sedentar, supraponderabilitatea, metabolismul lent, mostenirea genetica si nu numai.

05 Iun 2018
Publicat în Ingrijire

Cine nu-şi doreşte un păr frumos şi sănătos? Există lucruri simple şi eficiente pe care le poţi face pentru un păr cu adevărat strălucitor. 

04 Iun 2018
Publicat în Ingrijire

Oamenii de știință au dovedit că lipsa constantă a somnului sau odihna de proastă calitate îţi poate provoca nenumărate probleme de sănătate.

01 Iun 2018
by  - 
Publicat în Ingrijire

O femeie a folosit, timp de 25 de ani, rimel pentru a-și construi machiajul de zi cu zi, însă de fiecare dată uita să se demachieze. Theresa Lynch, în vârstă de 50 de ani, aproape a orbit din cauza obiceiului ei prost. 

17 Mai 2018
Publicat în Ingrijire

În fiecare an, în această perioadă, sălile de fitness sunt pline de noi membri care doresc să obţină corpul „gata pentru plajă” la timp pentru vară. 

Pagina 1 din 25