Evenimentul zilei

Ma02252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire Trei soluții ieftine care îți vor înlocui deodorantul

Trei soluții ieftine care îți vor înlocui deodorantul

08 Septembrie 2016 - 

Dar ce se intampla daca ai uitat sa il folosesti sau ai ramas fara? Nu trebuie sa te stresezi pentru ca iti vom prezenta 3 solutii eficiente care te vor salva de la situatii jenante.1. Dezinfectant pentru maini

Cel mai bine este sa folosesti unul fara miros. Aplica putin sub brat si asteapta cateva secunde sa se usuce.

Acest truc functioneaza deoarece dezinfectantul de maini contine alcool sanitar care omoara bacteria si mirosul neplacut al transpiratiei care produce bacterii.

2. Bicarbonat de sodiu si amidon de porumb

Nelipsitul bicarbonat de sodiu te va ajuta si in acest caz. In plus, este o buna alegere deoarece previne mirosurile neplacute fara a folosi chimicale. Amesteca un praf de bicarbonat de sodiu cu putina apa, apoi aplici sub brat.

Pentru un efect si mai bun poti amesteca bicarbonatul de sodiu cu amidonul de porumb. Amesteca o parte de bicarbonat cu 6 parti de amidon, apoi aplica sub brat.

3. Apa

Daca te-ai grabit de dimineata si ai uitat sa te dai cu deodorant, iar bicarbonatul de sodiu sau dezinfectantul de maini nu iti sunt accesibile, foloseste apa.

Este simplu, in cursul zilei spala-te la sub brat cu apa de mai multe ori si mirosul de transpiratie nu isi va face aparitia, potrivit lyla.ro.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu