Evenimentul zilei

Ma02252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire Mici trucuri care te ajută de fii mai atrăgătoare în ochii celor din jur

Mici trucuri care te ajută de fii mai atrăgătoare în ochii celor din jur

22 Septembrie 2016 - 

Alege să fii distractivă!Plictiseala este o stare pe care creierul uman o detestă pentru că este programat să își dorească noutatea, implicarea și împlinirea.

O persoană cu simțul umorului, cu o personalitate plăcută și care știe să poarte o discuție poate deveni atrăgătoare în ochii celorlalți.

Alege să fii spontană!

Medicul John Medina a descoperit că oamenii își pot menține atenția pentru mai puțin de 8 secunde (mai puțin decât un pește). Astfel, spontaneitatea te poate face extrem de atrăgătoare.

Folosește limbajul corpului!

Felul în care ne folosim corpul când comunicăm arată cât de deschiși suntem către persoana sau persoanele cu care avem discuția. Ce ar trebui să evităm? Mâinile așezate una peste alta, folosirea telefonului în timpul discuției sau faptul că nu menținem contactul vizual ne face nedisponibile.
Un limbaj al corpului deschis arată că avem încredere și suntem deschise.

Zâmbește

Poate că devine enervant să ți se spună să zâmbești tot timpul sau oricui, dar este dovedit științific că bărbații sunt atrași de femeile care zâmbesc mai des.
Cercetătorii de la Universitatea din Berna au arătat că o față neatractivă poate fi trecută cu vederea dacă acel chip are o expresie facială ce denotă fericirea.

Simțul umorului

Nu știu dacă ai observat dar, dacă îți întrebi prietenele dacă îl găsesc atrăgător pe Jim Carrey sau Mike Myers o să observi, că deși nu sunt cei mai sexy bărbați de pe planetă, femeile îi adoră la fel de mult ca pe Brad Pitt sau George Clooney.

Totul are legătură cu simțul umorului. Persoanele care reușesc să îi facă să râdă pe alții devin extrem de atrăgători datorită acestei calități. Când râdem, în corpul nostru sunt eliberate endorfine, oxytocină, serotonină și dopamină. În timp, aceste substanțe întăresc o relație deja prezentă sau cresc șansele uneia noi, scrie unica.ro.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu