Evenimentul zilei

Ma01232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire Tratament natural uimitor care vindecă ciuperca piciorului

Tratament natural uimitor care vindecă ciuperca piciorului

15 Mai 2017 - 

Ciupercile picioarelor sunt de fapt infecții fungice care apar pe pielea de pe picioare. Ele apar de obicei din cauza mersului cu tălpile goale pe jos, pe o podea umeda (de ex. in jurul piscinei), sau în cazul în care ați purtat încălțările altcuiva care avea deja această ciupercă.

Cum se manifestă:
În prima etapă, are loc descuamarea pielii si apariția unei zone roșii, momentan nedureroase. Daca erupția se extinde, în urmatoarea etapa vor începe mâncărimile destul de puternice care vor provoca inflamarea destul de gravă a zonei. În cele din urmă pielea va crăpa iar acest lucru va fi însoțit de dureri destul de mari.

Cele mai frecvente infecții apar între degetele de la picioare, însă acestea se pot extinde și la unghii.
Mare atenție – Ciupercile de pe picioare sunt contagioase!
Este bine de evitat ăa imprumuți pantofii altei persoane, deoarece infecția poate fi răspândită. Infecțiile fungice pot fi usor răspândite și pe alte părti ale corpului, de asemenea. Acesta este motivul pentru care este foarte important să menținem o bună igienă.

Veți avea nevoie de :

- 3 lingurițe de grăsime de porc (untură)

- 3 căței de usturoi

- 2 lingurițe de oțet de mere

- 1 linguriță de apă

- O jumătate de linguriță de scorțisoară

Metoda de preparare:

1. Curățați și pisați usturoiul. Puneți-l într-un castron peste care adăpugați apa și oțetul de mere.. Amestecați bine conținutul.

2. Pregătiți un alt castron mic în care trebuie să puneți grăsimea de porc. Adăugați peste grăsime scorțisoara și amestecați până când se omogenizează.

Combinați cele două castroane până când veți obține un amestec omogen.

Când aveți un amestec omogen, „crema” este gata.

Mod de utilizare:

Aplicați aceasta cremă de 2 ori pe zi pe zona afectată și lăsați să acționeze cât mai mult posibil. Cel mai indicat ar fi să aplicați seara înainte de culcare. Veți vedea că în scurt timp mâncărimea se va reduce drastic iar zona se va calma în 2- 3 zile. După 14 zile de tratament ciuperca va fi eliminată complet.

Lasă un comentariu