Evenimentul zilei

Lun01212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire CUM SCĂPĂM DE CELULITĂ ÎN „DOI TIMPI ȘI TREI MIȘCĂRI”?

CUM SCĂPĂM DE CELULITĂ ÎN „DOI TIMPI ȘI TREI MIȘCĂRI”?

15 Aprilie 2018 - 

Celulita este cel mai mare inamic al pielii femeilor din întreaga lume, iar în ultima vreme a început să afecteze și pielea bărbaților. Celulita afectează aproximativ 85%-98% dintre femeile de pretutindeni.

 

Este incredibil și greu de crezut, dar (aproape) nicio femeie nu scapă de acest inamic! Din fericire există o mulțime de tratamente naturiste pe care le poți face în casă pentru a scăpa de acest aspect de coajă de portocală de pe pielea ta.

Cauzele care determină apariția celulitei sunt multiple, dar probabil că deja le cunoașteți. Cele mai des întâlnite motive ale apariției acesteia sunt din cauza dereglărilor hormonale sau, pur și simplu, genetic.

Pentru a te pregăti de vară și a-ți etala cele mai sexy costume de baie la plajă, ți-am pregătit soluția salvatoare: Scrub-ul cu zahăr și cafea!

Pune într-un bol cantitatea de cafea necesară să acopere toate zonele cu celulită de pe pielea ta. Apoi, adaugă zahăr brun peste cafea și amestecă cu puțin ulei de cocos, până se formează o pastă consistentă. Aplică scrub-ul pe suprafețele de piele afectate și masează circular.

Lasă un comentariu