Evenimentul zilei

Joi06042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire Cum îți îngrijești pielea în sezonul rece indiferent de ten – dermatocosmeticele

Cum îți îngrijești pielea în sezonul rece indiferent de ten – dermatocosmeticele

16 Octombrie 2018 - 

Din păcate, sezonul rece s-a instalat cu adevărat. Din fericire, găsești produse dermatocosmetice pentru îngrijirea de la A la Z a tenului, corpului și mâinilor și trebuie să te hotărești ce-ti cumperi. Îngrijește-te așa cum se cuvine și ai grijă și de ai tăi, de toată familia.

Fie că pielea ta este sensibilă, uscată sau iritată, aceste produse dermatocosmetice de îngrijire sunt adaptate pentru toate tipurile de piele. Pielea uscată necesită hidratare? Pielea cu scuame necesită curățare? Textura pielii tale trebuie ajutată prin împrospătare sau întinerire? În funcție de necesitatea ta sunt construite și gamele de pe mattca.ro, de altfel foarte ușor de identificat și accesat.

În plus, te vei simți familiar(ă) în orice gamă de dermatocosmetice prezentă pe site, pentru că aici sunt afișate cele mai cunoscute și apreciate branduri, precum Bioderma, Avène, Vichy, La Roche-Posay sau Uriage.

Gamele pentru piele și ten uscat

Gama Atoderm de la Bioderma este utilă pentru refacerea biologică și durabilă a ceea ce se numește film hidrolipic, adică porțiunea de apă și grăsime din piele. Un produs din această gamă este util și pentru buze uscate și crăpate. Gama Hydrabio este produsă tot de Bioderma și întreține activitatea celulară de la nivelul pielii, activitate afectată de condiții climatice, dar și de poluare și stres. Pielea devine hidratată, se simte confortabil, capătă luminozitatea pierdută.

Gama Hydrance de la Avène se distinge prin ingrediente hidratante, care sporesc absorbția apei, precum și difuzia acesteia în piele. Unele produse conțin capsule care absorb sebumul. În concluzie, echilibrează raportul de substanțe din piele, pentru a avea o piele refăcută, hrănită și calmată, nu uscată, nu iritată. Tot de la acest producător, gama Trixera adună produsele pentru piele uscată și sensibilă. Fluid de curățare, loțiune, dar și un balsam nutri-fluid ajută pielea foarte uscată și foarte sensibilă să devină hidratată și puternică, adică să își revină.

Gama Aqualia Thermal de la Vichy este formată din produsele dermatocosmetice pe bază de apă termală mineralizantă Vichy, cu proprietăți de calmare și regenerarea pielii. Mai e un secret care face din această gamă de pe mattca.ro una care chiar îți trebuie: deschide pereții intercelulari și permite substanțelor aplicate să își facă efectul repede și bine. Apele termale de la Vichy au o tehnologie de hidratare dinamică și reechilibrează vizibil raportul apei din piele în jurul ochilor, mai ales. Sunt balsamuri cu adevărat, de aplicat dimineața și seara.

Gama Hydraphase de la La Roche-Posay asigură o hidratare de lungă durată pentru a resimți un confort de lungă durată. Cremele aferente gamei sunt cu UV, pentru ochi, cu efect intens sau care acționează blând. Tehnologia joncțiunii celulare este cheia eficienței cremelor din această gamă atât de apreciată. Gama Lipikar aparținând La Roche-Posay este prin excelență o gamă de îngrijire pentru pielea întregului corp, piele uscată extrem de vânt și frig, dar și pentru pielea predispusă la atopie (hipersensibilitate alergică).

Gama Xemosede la Uriage este formată din produsele de îngrijire emolientă pentru un confort superior resimțit de piele. Uleiul de curățare, laptele emolient calmant și așa mai departe, odată aplicate, provoacă schimbări pozitive acum, pentru multă vreme. Vezi produsele din gamă pe mattca.ro!

Apa termală de la Uriage este originară din Alpii Francezi și poate ajunge în posesia ta cu doar câteva click-uri. Este bogată în minerale, săruri și origo-elemente și se numără printre cele mai echilibrate ape termale, ideală, așadar, pentru cea mai bună hidratare a pielii tale.

Gamele pentru ten gras, cu imperfecțiuni

Gama Sebium de la Bioderma reprezintă o nouă generație de tratamente contra sebumului slab calitativ. Sebium se bazează pe complexul Fluidactiv, complex brevetat, prezent în gelurile spumante, tratamentele purifiante și așa mai departe. Sebium este mană cerească pentru adolescenți!

Gama Cleanance de la Avène este concepută pentru curățarea, hidratarea și purificarea pielii grase și conține produse de igienă, apoi de îngrijire specifică. Unele produse din gamă vin să ajute disconfortul creat de tratamentele împotriva acneei.

Gama Normaderm de la Vichy argumentează cu probe faptul că șapte zile de utilizare este tot ce trebuie pentru ca tenul gras să nu mai aibă probleme. Îți poți curăța, îngriji în mod specific și trata local coșurile, punctele negre, roșeața, luciul și alte probleme.

Gama Effaclar de la La Roche Posayse regăsește pe mattca.ro și oferă soluții pentru imperfecțiuni severe, pori astupați, piele fragilă și piele afectată de tratamente antiacneice. Gelul spumant purifiant din această gamă conține agenți special selecționați. Convinge din prima prin eficiență!

Gama Hyseac de la Uriageeste o gamă specific anti-acneică, produsele dermatocosmetice cuprinse aici fiind preparate cu ajutorul extractului de lemn-dulce și a apei termale Uriage. Toată gama are proprietăți anti-inflamatorii și hidratante și te poate ajuta sau îi poate ajuta pe cei dragi ție.

 Gamele pentru ten sensibil

Gama Sensibio de la Bioderma îți trebuie în mod deosebit dacă îți simți pielea supraîncălzită, ți se înroșește la nivel general sau în zone precise. Manifestarea înseamnă o deshidratare ușoară care, adăugată la uscăciunea provocată de sezonul rece, fragilizează pielea. Folosește Sensibio, ai nevoie!

Gama Xeracalm de la Avène este gama produselor de îngrijire hrănitoare, care oprește senzația de mâncărime. Produsele de aici stimulează propriul sistem de apărare al pielii tale și, implicit, fortifică sau recreează bariera epidermică, ce are rolul de a preveni mâncărimile. Gama Cicalfate de la Avène participă în mod asemănător pentru a calma pielea iritată și a o fortifica în acest sens, prin emulsii, loțiuni, creme și cremă pentru mâini. Caută-le pe toate pe mattca.ro!

Gama Cicaplast de la La Roche Posay oferă prin denumire un indiciu pentru scopul în care a fost creată: efectul cicatrizant (și cel de pansament, desigur). Pielea iritată, crăpată sau supusă unor proceduri dermatologice își revine mult mai ușor datorită produselor din gamă.

Gama Roseliane de la Uriage adună produsele care tratează pielea afectată de roșeață printr-o acțiune delicată. Efect calmant, efect calmant urgent, corector al culorii tenului, curățare –  toate sunt acțiuni care înlătură acest efect neplăcut și nesănătos.

Chiar dacă denumirile lor nu au cuprins la propriu tot alfabetul, de la A la Z, gamele de produse pentru ten descrise mai sus acoperă orice problemă poți întâmpina în sezonul rece. Cel puțin una dintre game se referă la tenul tău și la problema ta de ten, apărută sau acutizată în toamnă și iarnă.Lasă un comentariu