Evenimentul zilei

Lun05272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire Panorama SPECIALIȘTII ÎN FENOMENE PARANORMALE SPUN CĂ AR FI UNIC ÎN LUME! Unde se află și de ce este evitat?

SPECIALIȘTII ÎN FENOMENE PARANORMALE SPUN CĂ AR FI UNIC ÎN LUME! Unde se află și de ce este evitat?

23 Septembrie 2018 - 

 Există un loc despre care specialiștii în fenomene paranormale spun că ar fi unic în lume! Pare greu de crezut, dar aici se întâmplă lucruri cu adevărat bizare! După părerea experților, acest loc se află în România.

Se spune despre pădure că a fost aici din cele mai vechi timpuri, dar abia în secolul XX a ajuns să fie un subiect cunoscut, odată cu interesul biologului Alexandru Sift pentru fenomenele paranormale de aici. Auzind tot felul de povești și de legende, omul a decis să vină aici și să vadă cum stă treaba. Și așa avea să constate că legenda nu e tocmai legendă, ci adevăr!
Și-a luat inima în dinți și a purces la drum, reușind astfel să facă numeroase călătorii în pădure. Totuși, un lucru era clar: de fiecare dată când venea aici se petrecea același lucru:
Copacii au un foșnet straniu, de parcă era din altă lume și brusc te apucă toate spaimele sufletului, ca și când sunt readuse la viață de pământul acela misterios. Tot ce ai pe suflet și te îngrozește apare viu în această pădure și niște umbre stranii te urmăresc la tot pasul.
Nimeni care intră aici, să taie lemne sau doar să se plimbe, nu scapă.

Dovezi clare

Experții din domeniu au fost de părere că este cea mai clară poză cu un OZN nu doar din România, ci poate chiar din lume!
Astfel, curioși din întreaga lume au început să vină la Hoia Baciu, fie ca să facă studii de specialitate, fie ca să se convingă. Și toți plecau la fel: fascinați de modul în care pădurea a reușit să nască în ei senzații bizare, inexplicabile, sau să le scoată în cale diverse umbre, chipuri umane, voci sau întâmplări paranormale. Unii au și dispărut pe aceste meleaguri, ca și când pădurea i-ar fi înghițit precum un Triunghi al Bermudelor.
Un alt specialist este Adrian Pătruț, care și-a dedicat zeci de ani de muncă pentru a explica fenomenul.
Poveștile sunt stranii: într-un an spune că a văzut cum din vârfurile copacilor cade un fel de lichid, ce a fost absorbit imediat de pământ și a dispărut astfel complet. În alt an zice că era cu una dintre studentele sale atunci când aceasta a intrat în transă și a povestit apoi că s-a plimbat prin Clujul de acum 50 de ani. Ca din senin, fata a găsit în buzunarul gecii o monedă de 100 de lei, cu chipul regelui Mihai, dovadă a faptului că s-a teleportat în trecut!


Ceva se întâmplă aici

Experții spun că sunt multe semne că aici ar fi locul unde fenomenele paranormale sunt la ele acasă. Curioșii veniți aici văd tot felul de forme bizare, apărând din neant. În plus, fie iarbă sau zăpadă, uneori apar pași, chiar sub ochii oamenilor. Plantele prezintă semne de necroză sau deshidratare, semn că viața aici nu e tocmai una normală și firească!
Unii zic că aici ar fi o poartă către alte lumi. Alții spun că o energie unică, neînțeleasă încă omului, se află în aceste locuri. Sunt și voci care cred că formele și umbrele bizare care apar aici nu sunt altceva decât spiritele care provin din universuri paralele, dar care găsesc aici o poartă către o altă lume.

Lasă un comentariu